Povestea emoționantă de dragoste dintre Leo Iorga și soția sa, Paula. S-au cunoscut la mare, în 1989, și tot acolo s-au căsătorit

 Oana Pantazi
.

Moartea prematură a lui Leo Iorga, pe 2 noiembrie, a îndurerat o lume întreagă și, din păcate, a pus capăt uneia dintre cele mai frumoase povești de dragoste, cea dintre el și soția sa, Paula, care i-a fost alături până în ultima clipă…

Leo Iorga a fost un luptător până în ultima clipă, cu puțin înainte de a împlini 55 de ani, când a plecat puțin… A avut o viață plină, o carieră senzațională și a trăit o dragoste pe măsura inimii sale mari. El și Paula, soția sa, au fost căsătoriți 30 de ani, iar iubirea vieții lui i-a stat alături până în ultima clipă. Povestea lor de iubire s-a născut în vremurile ceaușiste, când rock-ul nu era văzut cu ochi buni, în schimb băieții cu plete și chitară aveau mare succes la fete…

„Ne-am cunoscut la Costinești, în vara lui 89. Eu cu rocku, ea… cea mai frumoasă doctoriță de pe Litoral. Ghinion, ea avea prieten, eu, prietene… Abia la sfârșitul verii, când nu a mai fost așa aglomerat în stațiune, am reușit să ne vedem mai bine. De atunci, împreună am rămas”, povestea Leo Iorga pentru Libertatea.

„Nu aveam nici măcar o lingură când ne-am căsătorit”

Leo Iorga și soția lui au pornit literalmente de la „furculiță și cuțit”, cei doi neavând posibilități materiale, însă cel mai mult a contat dragostea pe care și-o purtau. De altfel, artistul a rememorat cu umor prima întâlnire a Paulei cu familia lui și felul în care a încercat să-și impresioneze viitoarea mireasă.

„Când Paula a venit în vizită acasă, la Arad, am plătit un șofer de la tata, care era director la Vinexport, cu un ARO, s-o ia direct de pe peron. I-am mai dat 100 de lei ca să mi se adreseze cu «șefu». Cununia am făcut-o la Eforie Sud, nași fiindu-ne Adrian și Geanina Ordean. A fost de neuitat, eram încălțat în pantofi sport, albi, de golf, primiți din Germania. Toată lumea îmi lăuda încălțările, uitau să mă felicite. De fapt, alții nu aveam, doar cântam rock! Nu aveam nici măcar o lingură când ne-am căsătorit', a mai povestit Leo Iorga.

„Ne ținem de mână și acum”

Deși s-a luptat încă din 2011 cu nemiloasa boală, de-a lungul timpului artistul nu și-a lăsat fanii să-i simtă chinul. Doar familia, soția și copiii, i-au cunoscut cu adevărat durerea, Paula fiindu-i alături ceas de ceas… După 30 de ani de căsnicie, Leo Iorga povestea cu umor cum mai decurg lucrurile între el și soția lui:

„Ce s-a schimbat de atunci? Eram tineri și frumoși, am îmbătrânit un pic, deloc sufletește. Ne ținem de mână și acum, mai ales când nevastă-mea mă scoate din casă, să nu alunec pe gheață'.

Leo Iorga și soția sa, Paula, în ziua nunțiiLeo Iorga și soția sa, Paula, în ziua nunții

Chiar dacă inima sa a încetat să mai bată, pentru ca Leo Iorga a murit pe 2 noiembrie 2019, povestea de dragoste  dintre Leo Iorga și Paula va trăi atât timp cât amintirea sa va fie vie în inima femeii iubite și a celor doi fii ai lor, care i-au fost alături până în ultima clipă. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton