Fiica celui care a ucis-o pe Mihaela Runceanu face dezvăluiri cutremurătoare / Ce face criminalul acum, la 30 de ani de la tragedie

 Dumba Gabriela
.

Pe 1 noiembrie 1989, o veste îngrozitoare șoca opinia publică: Mihaela Runceanu a fost ucisă. În vârstă de 21 de ani la vremea aceea, Daniel Cosmin Ștefănescu a fost găsit vinovat pentru crimă şi condamnat la 25 de ani de închisoare, dar eliberat după 17. Ucigaşul avea o fată de câteva luni la vremea aceea, iar copila a aflat când avea doar şapte ani că tatăl ei este asasinul Mihaelei Runceanu.

S-a spus că pe lista criminalului Mihaelei Runceanu era şi Octavian UrsulescuS-a spus că pe lista criminalului Mihaelei Runceanu era şi Octavian Ursulescu

„Aveam șapte ani când am aflat că tatăl meu e criminalul Mihaelei Runceanu. Atunci n-am înțeles mare lucru, eram mică. Dar nici n-am povestit cuiva despre asta, mi se părea totuși grav. Mi s-a părut un tip liniștit, care nu bea alcool și vorbește frumos. A fost și la ziua mea cu câțiva ani în urmă. A băut o cola și atât. Am păstrat o vreme legătura, dar acum e plecat în Anglia și nu am mai dat de el. Poate o să mai vină, poate o să vrea să-și cunoască nepoții', declara fiica lui Daniel Cosmin Ștefănescu, în urmă cu doi ani, pentru Libertatea.

Eliberat în 2006, după 17 ani petrecuți în spatele gratiilor pentru uciderea Mihaelei Runceanu, Daniel Cosmin Ștefănescu şi-a revăzut fiica, dar aceasta nu mai avea nici o amintire legată de tatăl ei.

„Mi s-a părut un tip liniștit, care nu bea alcool și vorbește frumos”, așa își caracterizează tânăra părintele. În sinea ei, în sufletu-i și acum de copil, simte că ar fi nevinovat. Dar, dacă așa au decis anchetatorii la vremea respectivă, asta e! „A fost și la ziua mea cu câțiva ani în urmă. A băut o cola și atât. Am păstrat o vreme legătura, dar acum e plecat în Anglia și nu am mai dat de el. Poate o să mai vină, poate o să vrea să-și cunoască nepoții”, spunea tânăra, în 2017.

La 30 de ani de la producerea crimei, Daniel Cosmin Ștefănescu este plecat din ţară şi există zvonuri că şi-ar fi refăcut viaţa în Marea Britanie.

Potrivit Click!, Cosmin Ștefănescu s-a angajat după eliberare la un magazin de haine din București, însă ura cu care îl priveau oamenii l-a făcut să fugă din țară. A ajuns în Anglia, unde lucrează la un depozit, după cum spune chiar el.

„Mi-e bine. Am plecat în Anglia. Lucrez la un depozit, în apropiere de Londra. Nu vreau să mai ştiu nimic despre România. Orice este posibil dacă vrei cu adevărat. Motivaţia o găsim în noi dacă o căutăm adânc„, spunea criminalul, în urmă cu câţiva ani.

Individul a susţinut tot timpul că nu el a ucis-o pe Mihaela Runceanu.

„Mi-a spus că nu el e criminalul, că e altcineva, dar nu poate să îmi spună cine', spunea, în 2011, judecătorul Turianu, cel care l-a condamnat pe Ştefănescu la închisoare.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton