S-a aflat adevărul despre relația dintre Ella de la Puterea Dragostei și Alex Bodi. Jador este cel care a spus tot adevărul: „Se sunau și ea era cu mine”

 Lupescu Anca
.

După ce în presă au apărut zvonuri potrivit cărora Ella, concurenta de la Puterea Dragostei, și Alex Bodi ar avea o relație, bruneta a ținut să nege toate informațiile, însă Jador a venit rapid cu replica și confirmă toate zvonurile. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Imediat după divorțul de Bianca Drăgușanu, Alex Bodi ar fi contactat-o pe Ella, care recunoaște că are o relație cu Bodi, însă doar de prietenie. 

'Între mine, nu a existat niciodată mai mult decât o amiciție, o prietenie. Da, am vorbit, dar am vorbit rar, noi avem prieteni în comun, înainte de a fi el cu Bianca, atunci l-am cunoscut. Așa că, nu e nimic, nu am avut nimic cu el, Doamne…

Probabil au vorbit niște persoane care ne cunosc, care au văzut niște conversații de ale noastre, dar nu este nimic adevărat din ceea ce se zvonește. Nu m-a sunat acum Alex, am înțeles că este cu Bianca, sper că nu se mai certe și sper să fie fericit. Eu mă bucur pentru oamenii care se iubesc, indiferent că este Bodi sau altcineva. Vreau să se iubească și să văd iubirea în cazul lor.

Eu chiar înțeleg relația lui Bianca, fiindcă și eu mă număr printre acele persoane care au relații asemănătoare, așa cum este cea cu Jador, cu despărțiri și împăcări, zic …nu te mai vreau să te văd, să te aud și când îl văd, cedez, fiindcă inima dictează. Așa este și în cazul lor', a spus Ella atunci pentru WOWbiz.ro.

Recent, Jador a declarat că a fost foarte rănit de această idilă și că în timp ce erau împreună, Ella și Alex Bodi se sunau reciproc. 

'Dacă simțeam ceva mai mult, probabil eram împreună acum. N-a fost să fie. Dacă te credeam atât sinceră cu mine, jur că erai cu mine. Nu te-am simțit nici măcar atât', a spus Jador. 

'N-o mai vreau, păi ce eram eu pentru ea. Stăteam împreună și îmi zicea de Alex Bodi. Ce să vă mai spun…Se sunau și ea era cu mine! M-am simțit îngrozitor', a mai adăugat cântărețul. 

Acum, Alex Bodi are o relație cu Daria Radionova, pe care nu se ferește să o facă publică. 

image_750x_5e7cac623f859image_750x_5e7cac623f859

Cât despre Ella și Jador, cântărețul a făcut un vlog în care le vorbește fanilor despre toată relația sa cu Ella. Concurentul emisiunii a pus accent pe începutul relației lor și pe momentul în care el și prietenul său, Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei' vorbeau în același timp cu fata.

„Am vorbit și eu și Mocanu cu ea pe Facebook. Ne-a răspuns la amândoi. Am vorbit o lună de zile cu ea. Ne-am dat amândoi la ea, și eu și Mocanu.'a spus Jador de la „Puterea Dragostei'.

Tânărul a povestit că s-a întâlnit cu Ella de la „Puterea Dragostei' imediat cum a ajuns în țară și că apoi au mers împreună la hotel. „Prima noastră întâlnire a fost la hotel! Dormit împreună și știți voi. Din prima noapte am dormit împreună, atât pot să zic ca să fiu un domn. Apoi ea mi-a zis că vine la emisiune pentru mine. Eu nu o luam în serios, am zis ca a fost doar o seară normală la hotel, a venit fata, asta e. Nu puteam să o iau în serios, deși la început ea s-a descris foarte frumos.'a replicat Jador de la „Puterea Dragostei'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton