Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au împlinit doi ani de relație. Ce surpriză imensă a primit prezentatorul TV de la logodnica lui: „Doi ani de calvar”

 Lupescu Anca
.

Îndrăgitul prezentator Dani Oțil și iubita lui, Gabriela Prisăcariu au împlinit doi ani de când sunt împreună și se înțeleg mai bine ca niciodată. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Gabriela i-a făcut o surpriză lui Dani și l-a surprins cu un mic tort, pe care a pus o lumânare cu cifra doi.

Așa că a mers la iubitul ei cu tortul în mână și a imortalizat momentul. 

„La mulți ani! Ești bucuros?', îi spune blondina iubitului ei. În stilul caracteristic plin de umor, Dani spune: „Cum se zice? Condoleanțe sau cum se zice? Doi ani de? Calvar, chin! Doi ani de la operație', spune matinalul, râzând. 

Gabriela Prisăcariu are 26 de ani și este unul dintre cele mai apreciate modele. Tânăra s-a făcut remarcată în  show-ul „Supermodels by Cătălin Botezatu, iar acum este la un pas de a deveni soția unuia dintre cei mai cunoscuți prezentatori tv, după ce acesta a cerut-o în căsătorie.

„Am fost cu bărbați care mi-au dat papucii pentru că s-au gândit că sunt și frumoasă, și mai am și ceva în cap, așa că înainte să îi părăsesc eu, au preferat să facă ei pasul ăsta', a declarat Gabriela Prisăcariu în urmă cu ceva timp.

Frumoasa șatenă este fostă concurentă de la show-ul „Supermodels by Cătălin Botezatu'.

În plus, potrivit postărilor sale de pe rețelele de socializare, ea are o relație foarte apropiată cu celebrul designer român.

Frumosul manechin a stârnit multe controverse când a participat la îndrăgita emisiune. Tânăra și-a atras multe antipatii din cauza caracterului ei. Cu toate astea, ea a dat lovitura în lumea modelling-ului, după ce a câștigat competiția „Supermodels by Cătălin Botezatu'.

dani-otil-si-gabriela-prisacariu-dani-otil-i-a-dat-inelul-iubitei-sale1-830×1024dani-otil-si-gabriela-prisacariu-dani-otil-i-a-dat-inelul-iubitei-sale1-830×1024

Gabriela Prisăcariu s-a născut pe 22 noiembrie 1992. Ea a urmat cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității din București, potrivit Fanatik.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton