Surpriză de proporții! Cu cine s-a afișat Simina, fosta soție a lui Whats'Up. A trecut ușor peste despărțire și se concentrează pe afacerea ei

 Lupescu Anca
.

Simina, fosta soție a lui Whats’Up, pare că a trecut peste despărțirea de artist. Femeia se ocupă de afacerea ei, iar potrivit imaginilor apărute recent, pare că are și cine să o ajute.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Simina a fost fotografiată în prezența lui Max, fiul vitreg al lui Andrei Gheorghe. 

Chiar dacă între ei nu pare să fie nicio relație amoroasă, cei doi au fost surprinși de paparazzi SpyNews în timp ce transportau de mai multe ori diverse materiale la o firmă din Capitală. Cei doi au vizitat și un cămin de bătrâni. 

Între Max și Simina nu a existat vreo apropiere care să ducă cu gândul la o relație amoroasă, ci dimpotrivă. Fiul vitreg al lui Andrei Gheorghe a trântit portiera de la mașina Siminei, lucru care a deranjat-o vizibil pe blondină. 

În următoarea zi, cei doi au plecat la cumpărături, întocmai ca un cuplu, deși nu au lăsat să se vadă asta. 

După o căsnicie care a durat trei ani și 9 ani, Whats Up și Simina au decis să se despartă.

„Au fost 9 ani frumoși cu bune cu rele, dar se pare că, în momentul în care apare nepotrivirea, iubirea se poate transforma în obișnuință. Te iubesc ca om, Simina, îți mulțumesc atât pentru momentele frumoase în care am crescut, cât și pentru toate momentele grele din care am învățat ce nu vrem de la viață, dar am crescut. Ne așteaptă o viață lungă în față, sper să-ți găsești sufletul pereche și să primești tot ce n-am putut eu ca barbat să-ți ofer.

P.S.: Rog presa, prietenii apropiați, cunoștințele, fanii si haterii să nu ne întrebe nimic cel puțin o perioadă, avem nevoie să digerăm și noi situația, momentan. S-a destrămat ceva ce am clădit 9 ani. Mergem mai departe. Numa bine tuturor!', a scris artistul pe contul de socializare.

Marius Ivancea, solistul ce s-a făcut cunoscut drept Whats Up, s-a căsătorit civil și religios cu Simina în august 2016. Nași le-au fost Andra și Cătălin Măruță.

„Ai tu o problemă cu viaţa mea, mă? Că eu îmi văd de viaţa mea. Sunt 9 ani de relaţie şi trei ani în care aştepţi de la nuntă, să ţi se facă un copil şi nu ţi se face. Zii că ştii tu că a plecat femeia mea de acasă singură şi că mi-am refăcut eu viaţa după!’, este declarația neașteptată pe care a făcut-o Whats Up.

Simina_si_What_s_UpSimina_si_What_s_Up

După despărțire, artistul și-a găsit fericirea în brațele lui Alice Badea. Nu ar fi de mirare, dacă noua iubită a lui Whats Up ar rămâne însărcinată într-un timp foarte scurt, mai ales că acesta își dorește să fie tată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton