Roxana Nemeș și Călin Hagima, împreună la Untold. Cântăreața și-a iertat soțul după ce a fost surprins la Ioana Popescu în balcon

 Ifrim Georgiana
.

Roxana Nemeș și Călin Hagima, surprinși împreună la Untold după scandalul de zilele trecute. În urmă cu câteva zile, soțul Roxanei Nemeș și Ioana Popescu au fost fotografiați în ipostaze tandre pe balcon. Acum, se pare că cei doi soți au trecut peste episodul controversat, fiind surprinși împreună la festivalul Untold. Iată cum s-au fotografiat Roxana Nemeș și Călin Hagima!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În urca scandalului de infidelitate, Roxana Nemeș a ales să păstreze tăcerea și nu a oferit declarații pe marginea subiectului. În schimb, Ioana Popescu și Călin Hagima au negat au negat faptul că între ei ar fi vorba despre un amantlâc. Se pare că Roxana Nemeș a ales să treacă peste acest episod, fiind surprinsă la cel mai mare festival din Cluj, alături de soțul ei. Potrivit imaginilor postate pe rețelele de socializare, se pare că blondina a profitat din plin de atmosfera de la festival și a avut parte de o distracție de zile mari.

nemes-1nemes-1

Roxana Nemeș și Călin Hagima, surprinși împreună la Untold după scandalul de zilele trecute. Cei doi soți au postat câteva fotografii de la festival, iar afaceristul a postat o descriere care sugerează că relația lor nu a avut de suferit în urma episodului de zilele trecute.

Citește și: Soțul Roxanei Nemeș și Ioana Popescu, primele declarații după ce au fost surprinși în ipostaze intime:„Dacă un pupic înseamnă înșelat…'

Citește și: Cum arată noua casă a Roxanei Nemeș. Lucrările sunt aproape gata:„Aici, o altă baie cu camera copilului…'

Citește și: Theo Rose a împlinit 25 de ani. Unde a plecat artista împreună cu iubitul ei, Anghel Damian:”Mă petrec la dublu”

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Nico, la 31 de ani:”A terminat Dreptul, dar e axată pe alte lucruri”

Roxana Nemeș și Călin Hagima, surprinși împreună la Untold după scandalul de zilele trecute

Pe contul său de Instagram, Roxana Nemeș a postat o serie de fotografii de la Untold, însă, în niciuna, nu apare alături de soțul ei. În schimb, Călin Hagima a postat o imagine în care o ține de mână pe soția sa, iar ambii poartă verighetele de nuntă.

Se pare că cei doi soți au trecut peste scandalul recent și au ales să petreacă câteva momente de distracție la festival.

„Mână în mână, la bine și la rău împreună pentru totdeauna', este mesajul care însoțește fotografia postată de afacerist.

Ce a spus Călin Hagima despre momentul în care a fost fotografiat la Ioana Popescu în balcon

Ioana Popescu și soțul Roxanei Nemeș au fost surprinși, recent, în balconul brunetei. Călin Hagima era la bustul gol, iar, la un moment dat, cei doi s-au apropiat destul de mult și pare că s-au sărutat. În urma imaginilor apărute în presă, afaceristul a oferit lămuriri cu privire la relația dintre el și fosta jurnalistă.

În acest timp, Roxana Nemeș se afla în Bacău, unde aveau loc filmările pentru emisiunea „Splash! Vedete la apă'. Aceasta nu a oferit nicio declarație cu privire la episodul controversat de zilele trecute.

„Nu comentez. Nu am nicio relație cu ea. Este o relație de familie. A fost o chestie strict profesională cu fata aceea. Voi contacta avocatul să trimită notificări’, a declarat Călin Hagima, pentru FANATIK.

„Suntem verișori'

La rândul ei, Ioana Popescu a susținut că între ea și soțul Roxanei Nemeș a existat o întâlnire strict profesională.

„Suntem verișori. Vorbesc foarte serios. Cu Roxana Nemeș, care e soția lui, mă știu. Am fost chiar la picnic, toți, cu soțul meu. El lucrează în cinematografie, ca mine, și lucrează pentru un nou serial și caută locații vechi.

Chiar a fost și la casa mea, vila veche a familiei, dar și aici. La vila veche am fost și cu soțul. El căuta un apartament din ăla vechi, comunist', a susținut Ioana Popescu potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton