Artista Simona Săndulescu s-a sinucis, după ce s-a aruncat în Lacul Morii. Ce spune prietena artistei după mesajul de adio: "Nu eram..."

 Raiciu Adriana
.

Artista Simona Săndulescu s-a sinucis. Simona Săndulescu s-a sinucis, sâmbătă, 6 august 2022, după ce s-a aruncat în Lacul Morii din Capitală. Artista care cânta la orgă pentru Orchestra Națională Radio a anunțat că o să recurgă la acest gest șocant și chiar a lăsat un mesaj de adio. Ce spune prietena regretatei cântărețe după tragedie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Duminică noaptea, 5 august 2022, Simona Săndulescu a postat un mesaj pe contul său de socializare, în care își anunța fanii și familia că o să-și pună capăt zileleor. La puțin timp după, trupul neînsuflețit al artistei a fost scos din Lacul Morii din București, în jurul orelor 1.40, de scafandri, în urma unei acțiuni la care au luat parte polițiști ai secției 20, pompieri și un echipaj medical. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru aceasta.

simona-sandulescusimona-sandulescu

Regretată artistă a lăsat și un mesaj de adio, în care îi cere unei prietene să mai facă un singur lucru pentru ea, dar își motivează și alegerea făcută.

Citește și: Bursucu i-a transmis iubitei lui un mesaj surprinzător de ziua ei de naștere: „Nimeni și nimic nu este perfect'

Citește și: Ce spune Mihai Mitoșeru despre relația cu Oana Zăvoranu, la mai bine de 20 ani de când s-au cunoscut: „Eram amândoi geloși, două caractere foarte tari’/ EXCLUSIV

Citește și: Soprana Irina Baianț se iubește cu un bărbat celebru de la Antena 1.Cu cine și-a refăcut viața după despărțirea de Doru Todoruț, de la Deepcentral

Citește și: De ce Răzvan Simion și Dani Oțil nu se ceartă niciodată:„Nu avem bani să ne dăm împrumut și nici aceleași gusturi la femei

Artista Simona Săndulescu s-a sinucis

Simona Săndulescu împlinise recent vârsta de 43 de ani și nimeni nu se gândea că o să recurgă vreodată la un așa gest. Însă, din păcate, după ce a postat mesajul șocant pe contul său de socializare, artista și-a dus planul în aplicare până la sfârșit.

'Dragii mei prieteni care mă admirați artistic, știu că vă dezamăgesc! Dar viața a devenit insuportabilă pentru mine…..Vă rog să mă iertați! Dragul meu Edward Aurelian Bar, tu știi că te-am iubit nespus! Acum intru în Lacul Morii purtând povara unei iubiri neîmpărtășite… Draga mea Cristina D. , te rog să îi transmiți!', a notat artista Simona Săndulescu pe contul ei de socializare.

În mesajul de adio, Simona Săndulescu a precizat o prietenă, pe care o roagă să îi îndeplinească o ultimă dorință. Contactată de jurnaliști, femeia spune că nu înțelege de ce i-a dat numele ei, întrucât nu erau prietene atât de apropiate.

Îmi pare rău, însă nu sunt eu persoana potrivită. Nu eram atât de apropiate şi nu am nici cea mai vagă idee de ce s-a întâmplat aşa ceva', a declarat prietena Simonei Săndulescu conform Antena 3.

Totuși, chiar dacă prietena regretatei artiste susține că nu erau atât de apropiate, pe contul acesteia de socializare apar mai multe imagini cu cele două. Ba chiar mai mult, Simona are și câteva fotografii alături de bărbatul pe care l-ar fi iubit în secret și pe care l-a precizat în scrisoarea de adio.

Cine era Simona Săndulescu

Simona Săndulescu era născută în data de 31 iulie 1979, la București. A studiat orga la Universitatea Națională de Muzică București, avându-i ca profesori pe Lidia Sumnevici, Dolores Chelariu și Dan Racoveanu.

Apoi, artista și-a continuat studiile și a urmat un Master în Stilistica Interpretativă Instrumentala și un doctorat, susținut în anul 2010 obținând calificativul maxim.

Simona Săndulescu era organist colaborator permanent al Orchestrei Naționale Radio, Orchestrei de Camerp Radio, Corului Academic Radio, Corului de Copii Radio, al Orchestrei Filarmonicii George Enescu, dar și al Corului Academic al Filarmonicii George Enescu, scrie Libertatea.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton