Andreea Marin are din nou COVID-19: "Nu e nevoie de îngrijorare". Cum se simte

 Dumba Gabriela
.

Andreea Marin are din nou COVID-19 și a postat pe Facebook detalii despre starea sa de sănătate. Andreea Marin a mai trecut o dată prin boală anul trecut, în septembrie și spunea atunci că a făcut o formă ușoară a bolii pentru că a fost vaccinată. Cum se simte de data asta Andreea Marin și ce a ajutat-o să se vindece mai repede.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Andreea Marin a anunțat pe Facebook că este din nou în carantină, din cauza COVID-19, și le-a mărturisit fanilor că a evitat să le spună de la început pentru că nu voia să îngrijoreze pe nimeni. A ales să dezvăluie cu ce s-a confruntat în ultima perioadă abia în ultimele zile de carantină.

293655683_606018237551775_3838087480911515716_n293655683_606018237551775_3838087480911515716_n

Andreea Marin are din nou COVID-19. Cum se simte

În luna septembrie a anului trecut, Andreea Marin anunța că a fost infectată cu COVID-19, însă a făcut o formă ușoară, pentru că era vaccinată. Acum, fosta soție a lui Ștefan Bănică a anunțat că a contractat din nou virusul.

Pe pagina sa de Facebook, Andreea Marin a postat un mesaj în care vorbește despre cum se simte.

„Bună dimineața, prețuiește viața! Supa asta simplă, sănătoasă și gustoasă cu legume, tăieței și pătrunjel parfumat proaspăt cules din grădina noastră cu miresme îmi amintește de supa mamei. Sunt atât de departe și, totuși, atât de aproape acele vremuri frumoase!

Azi e pentru mine ultima zi dintr-o nouă rundă de COVID – nu v-am spus, că nu e nevoie de îngrijorare în plus, avem cu toții destulă și eu sunt bine, nu au fost probleme mari de depășit – și am ales să fac supa mamei, pentru că mi-am amintit de ea ca de un balsam pentru mine, când eram copil bolnăvior.

Citește și: Ce spune Mihai Mitoșeru despre relația cu Oana Zăvoranu, la mai bine de 20 ani de când s-au cunoscut: „Eram amândoi geloși, două caractere foarte tari’/ EXCLUSIV

Citește și: Drama neștiută a lui George, logodnicul Adrianei Bahmuțeanu. Fosta lui soție a murit la 3 luni de la naștere: „Carmen Harra mi-a spus că…'

Citește și: Cum și-a revenit Mihai Mitoșeru după ce și-a pierdut iubita într-un accident dramatic: „M-am supărat pe Dumnezeu, simțeam că nu mai am de ce să trăiesc’/ EXCLUSIV

Mama mă făcea să cred că e cel mai bun medicament. Și așa și este, și azi cred că natura e vindecare înainte de toate. Iar dacă nu ați citit cartea „Supă de pui pentru suflet' (de fapt, e o serie semnată de autorii Jack Canfield și Mark Victor Hansen), e o bucurie pe care o recomand cu drag! Sănătate și suflet bun!', a scris Andreea Marin pe Facebook.

Cum s-a simțit Andreea Marin anul trecut când s-a îmbolnăvit de COVID-19

Andreea Marin a trecut prin clipe grele la începutul lui septembrie 2021 când și-a dat seama că e posibil să fie infectată cu noul coronavirus și să aibă COVID-19.

Bănuielile i-au fost confirmate, iar vedeta a fost pozitivă, motiv pentru care s-a izolat timp de 14 zile, la domiciliu. După ce și-a revenit, Andreea Marin a povestit totul, cu lux de amănunte.

„Am fost puțin bolnăvioară în ultima perioadă și am stat acasă, ceea ce înseamnă că la un moment dat n-am mai putut să stau și m-am ridicat din pat. Am trecut și eu prin această experiență a COVID-ului de curând. N-a fost o plăcere.

Mare parte din echipa cu care am lucrat într-un proiect, am călătorit în străinătate, am filmat, mare parte din echipă s-a îmbolnăvit.Probabil s-a transmis foarte ușor această variantă de la unul la altul. Și uite așa am trecut prin 14 zile de stat cuminte acasă„, spunea Andreea Marin anul trecut.

Andreea Marin s-a vaccinat cu Astra Zeneca, în primăvara lui 2021 și este convinsă că faptul că a fost vaccinată a ajutat-o să treacă mai ușor prin boală:

Nu este o experiență plăcută, asta este, însă eu fiind vaccinată acum 5 luni și ceva, cu alte cuvinte am mai pierdut din apărare, eu totuși am avut o variantă ușoară. Am fost păzită totuși de vaccin.

Când am ajuns la spital să-mi fac analizele, după ce am trecut prin boală, să mă asigur că totul e bine pulmonar. Am înțeles foarte clar, vorbind cu medicii de acolo, e o concluzie trasă de medici, la nivel mondial, cât de mare este diferența atunci când ești vaccinat.

Am stat câteva zile la pat, am avut simptomele unei gripe puternice. Cu dureri de cap, de mușchi, de corp, temperatură, dureri de gât. În fine, nu e plăcut, dar am trecut și prin asta,  a declarat Andreea Marin atunci.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton