Roxana Ciuhulescu, despre căsnicia cu fostul soț, Mihai Ivănescu: „Am zis gata, dacă mai am un dram de demnitate, îmi iau bagajele și am plecat”

 Ifrim Georgiana
.

Roxana Ciuhulescu, detalii din căsnicia cu fostul soț, Mihai Ivănescu. Roxana Ciuhulescu și Mihai Ivănescu au divorțat în 2017, după 10 ani de căsnicie. Cei doi au o fiică adolescentă, pe nume Ana Cleopatra. Invitată în podcastul Cristinei Șișcanu, fosta concurentă de la Survivor a făcut câteva declarații despre relația dintre fostul ei soț și fiica pe care o au împreună. Sportiva a vorbit cu diplomație, însă a dat de înțeles că divorțul a produs o schimbare negativă în relația tată-fiică. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Roxana Ciuhulescu, detalii din căsnicia cu fostul soț, Mihai Ivănescu. Roxana Ciuhulescu și Mihai Ivănescu au fost căsătoriți timp de un deceniu, însă în 2017 au decis să meargă pe drumuri separate. De când s-au despărțit, fosta concurentă de la Survivor a fost destul de rezervată în declarațiile referitoare la fostul ei soț și a făcut tot posibilul să nu-l denigreze public. Sportiva și-a refăcut viața alături de Silviu Bulugioiu, cu care s-a căsătorit civil în 2018. În același an, aceasta a devenit mamă pentru a doua oară și a adus pe lume un băiețel.

roc9roc9

În podcastul „După faptă și răsplată', fosta consilieră a lui Eduard Novak a fost întrebată despre relația dintre Ana Cleopatra și primul ei soț. După divorț, adolescenta de 15 ani a rămas în grija mamei ei, iar Roxana Ciuhulescu a spus cât de implicat este Mihai Ivănescu în viața acesteia.  

Citește și: Ce a făcut Roxana Ciuhulescu cu banii câștigați la Survivor: 'Nu-mi place să mă laud. Mică, decentă'

Citește și: Roxana Ciuhulescu, despre banii pe care i-a primit ca să pozeze în Playboy: „Mi-am cumpărat un apartament, dar n-aș mai face asta”

Citește și: Feli, după despărțirea de Cătălin, tatăl fiicei sale: „Toate iubirile trec' / A lansat o melodie dedicată femeilor

Citește și: Oana Roman a refuzat să se întâlnească cu Marius Elisei de 8 Martie: „Eu am programul bine organizat. Îmi pare rău, dar…”

Roxana Ciuhulescu, detalii din căsnicia cu fostul soț, Mihai Ivănescu

Roxana Ciuhulescu a spus cât de implicat este fostul ei soț în viața fiicei pe care o au împreună. Sportiva a dat de înțeles că divorțul a avut un impact negativ asupra relației dintre Ana Cleopatra și tatăl ei.

„Este tată și, na…cam atâta! Știi cum e? Că nu-l judec! În primul rând îl respect pentru că e tatăl copilului meu, niciodată nu l-am târât în noroi. Am vorbit atunci după divorț, am spus un singur lucru, țin minte că am fost la Măruță în emisiune și m-a întrebat dacă l-aș mai vrea înapoi și i-am spus foarte franc că Dacă ar fi ultimul bărbat din lumea asta și nu mi l-aș mai dori în viața mea'!

A fost poate un răspuns foarte dur! (…) Când părinții divorțează nu știu dacă toți tații rămân  atât de atașați sau de lipiți de copiii lor. El nu a fost, dar nu-l judec. Și-a refăcut și el viața! Nu știu să spun exact ce nu a mers. Cred că pur și simplu ne-am îndrăgostit foarte tare unul de altul, a fost acea flacără a iubirii, a apărut repede și Ana. Când ne-am căsătorit eram deja însărcinată, nu a funcționat', a spus aceasta în podcastul Cristei Șișcanu.

De ce a divorțat Roxana Ciuhulescu de Mihai Ivănescu

Roxana Ciuhulescu spune că-și dorea divorțul de Mihai Ivănescu de mai mult timp, însă a continuat căsnicia de dragul fiicei pe care o au împreună. Când vine vorba despre motivele separării, fosta concurentă de la Survivor spune că pasiunea dintre ea și fostul soț s-a estompat cu timpul.

„Am fost împreună 11 ani. Am stat în compromis de dragul copilului, mi-a fost frică, am vrut să nu sufere copilul… dar într-o zi am zis că nu se mai poate și gata. Punct și de la capăt! Am avut nevoie de mulți ani ca să îmi fac acest curaj.

Nu am fost suficient de puternică sau nu am fost pregătită și să știi că în perioada în care am zis gata – nu se mai poate, dacă mai am un dram de demnitate, îmi iau bagajele și am plecat. Probabil  că în timp pasiunea începe să se estompeze. Cred că rămâne respectul, comunicarea… Nu ai cum să mai simți aceiași fluturi pe care i-ai simțit în primul an…', a mai adăugat vedeta, despre fostul ei soț.

Ce spune Roxana Ciuhulescu despre actualul ei soț

În podcastul Cristinei Șișcanu, fosta prezentatoare TV a vorbit și despre relația pe care o are cu actualul ei soț, Silviu Bulugioiu. Roxana Ciuhulescu spune că și-a dorit dintotdeauna să aibă doi copii, așa că visul ei a devenit realitate în 2018, când l-a adus pe lume pe Cezar Ioan.

Silviu este sufletul meu pereche și cred că nu aș putea să trăiesc fără el. Cred că dacă mi s-ar întâmpla ceva, este valabil și pentru el. Este ceva mai mult decât iubire. Ne completăm perfect! Eu am visat întotdeauna ca la 10 ani după primul copil să mai am un copil și să fie băiat. Au fost fix 10 ani și a apărut Cezar! Pe copiii mei îi cheamă Ana Cleopatra și Cezar Ioan. Mi l-am dorit repede și pe al doilea, dar nu s-a mai întâmplat. Lucrurile nu au mai funcționat între noi', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton