Cum arată și cu ce se ocupă Nana Falemi, la 14 ani după ce s-a retras din fotbal: "Eu am fost propriul meu model"

 Oana Pantazi
.

Cum arată și cu ce se ocupă Nana Falemi, la 14 ani după ce s-a retras din fotbal. Nana Falemi încearcă să stea departe de lumina reflectoarelor de când s-a retras din fotbal, însă pasiunea din care a făcut o profesie nu l-a părăsit. Chiar dacă nu mai joacă fotbal de performarnță din 2009, fostul sportiv nu poate să stea departe de lumea fotbalului, iar acum și-a deschis propria afacere și școlește copiii pasionați de sportul cu balonul rotund.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cum arată și cu ce se ocupă Nana Falemi, la 14 ani după ce s-a retras din fotbal. Pe 5 mai, Nana Falemi împlinește 49 de ani și sunt deja 14 ani de când s-a retras din sportul de performanță. Cu toate acestea, fostul fotbalist pare să nu fi părăsit nicio clipă terenul, dat fiind că este într-o formă de invidiat. Extrem de discret în privința vieții personale, fotbalistul a reușit să rămână low profile în toți acești ani, dar nu și în ceea ce privește pasiunea pentru fotbal. Nana Falemi și-a deschis o școală de fotbal și acum a înființat propriul club, unde îi școlește pe juniorii care vor să îi calce pe urme.

nana-falemi-4nana-falemi-4

Cum arată și cu ce se ocupă Nana Falemi, la 14 ani după ce s-a retras din fotbal

Născut în București din tată camerunez și mamă româncă, Nana Falemi a jucat fotbal atât pentru România, cât și pentru Camerun. Fost dublu campion cu Steaua și finalist cu reprezentativa Camerunului în Cupa Cofederațiilor, Falemi a inspirat o mulțime de puști îndrăgostiți de sportul cu balonul rotund. Așadar, era de așteptat ca, după retragerea din sport, fotbalistul să meargă pe același drum.

Citește și: Reacția lui Mircea Badea după ce Selly a spus că el cheltuie și 20.000 de euro pe lună: „Dar cât mănâncă?’

Citește și:Cristina Bălan face acuzații grave la adresa sistemului medical din România, după experiența primei nașteri: „Nu am primit niciun fel de ajutor sau o vorbă bună măcar

Citește si:Binca Patrichi, după ce Crina Abrudan a fost eliminată de la Survivor 2023: „Te porți ca un jeg…’

Citește și: Ce prețuri sunt la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. O porție de cartofi costă cât un meniu întreg

Falemi și-a înființat propriul club de fotbal, unde descoperă și antrenează talente. Odată cu venirea primăverii, a început și campania de înscrieri și toți copiii între 5 și 11 ani care vor să joace fotbal la FC Nana Juniors sunt așteptați la clubul lui.

„Nu știu de ce sau cum se face, dar noi chiar nu avem problemă cu părinții. Eu le-am spus de la bun început că la vârstele mici nu se face performanță. Performanța este la televizor. La vârste mici copiii se distrează, descoperă fotbalul, descoperă cum le place, cât de mult le place, și abia mai târziu vine și performanța. Pentru cei care își doresc să contine pe acest drum. Deci deocamdată este despre distracție și amuzament', a dezvăluit Nana Falemi pentru Ego.ro.

Ce idoli a avut Falemi în copilărie

Performanțele înregistrate în carieră l-au făcut cunoscut pe Nana Falemi și, chiar dacă s-a retras din carieră în urmă cu 14 ani, sunt o mulțime de copii care îl admiră și vor să îi calce pe urme. Fostul fotbalist a dezvăluit care au fost idolii săi înainte de a juca fotbal de performanță, însă mărturisește că, ulterior, el a fost propriul lui model.

„Când eram mic, mic, îmi plăcea foarte mult Edson Arantes do Nascimento, Pele. Îmi plăcea foarte mult. De la noi din campionat îl admirat foarte tare pe Belodedici, cu care ulterior am devenit coleg. Deci pe ei doi i-am admirat dintotdeauna. Mai sunt și mulți alți pe care i-am admirat, însă în momentul în care am devenit profesionist nu am mai avut idoli. Eu am fost propriul meu model', a mai declarat Nana Falemi pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton