Roxana Ciuhulescu, adevărul despre conflictele cu Zmărăndescu şi CRBL, la Survivor: "M-a deranjat bârfa"

 Dumba Gabriela
.

Roxana Ciuhulescu a părăsit Survivor din cauza problemelor de sănătate și acum poate trage linie la tot ceea ce a însemnat pentru ea Survivor, cu bune și rele. Roxana Ciuhulescu a mărturisit că unul dintre cei care a dezamăgit-o enorm a fost CRBL, iar conflictul cu Zmărăndescu a fost cauzat de bârfele acestuia și felul în care vorbea despre concurenții Survivor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Roxana Ciuhulescu spune că nu a suportat niciodată bârfa și înjurăturile gratuite, de aceea nu l-a avut la inimă pe Cătălin Zmărăndescu. Un alt concurent care a dezamăgit-o foarte mult pe Roxana a fost CRBL, om pe care îl considera prieten înainte de competiția Survivor, dar care s-a dovedit, în concepția sa, cu totul altfel decât îl știa înainte de concurs.

cacac763-470a-41da-9607-127a4113b28ecacac763-470a-41da-9607-127a4113b28e

Nu am acceptat niciodată bârfa sau vorbele de ocară aruncate gratuit oamenilor care nici măcar nu sunt de faţă sau nu se pot apăra. Aşa a început disputa dintre mine şi Zmărăndescu, pentru că am spus lucrurilor pe nume. Cum nici unul din echipă nu a vrut să-i atragă atenţia că nu este frumos să-ţi vorbeşti colegii pe la spate, Zmărăndescu a fost deranjat că am spus eu lucrurilor pe nume.

Cei vizaţi nu erau de faţă când Zmărăndescu vorbea urât despre ei, lucru care nu ştiu dacă s-a văzut sau nu la tv. M-a deranjat bârfa. Realizam că dacă nu i se pune punct, va fi greu să devenim cu adevărat o echipă. Probabil, asta a fost o lecţie pentru el.

Pe de altă parte, sunt conştientă că oamenii nu sunt obligaţi să te iubească sau să te accepte„, a declarat Roxana Ciuhulescu pentru Click!.

Roxana Ciuhulescu, adevărul despre conflictele cu Zmărăndescu şi CRBL, la Survivor

Citește și: Pavel Bartoș, pictorial alături de familie, cu soția și cele trei fete:Acasă, nu sunt eu în rolul principal / EXCLUSIV

Citește și: Pavel Bartoş, dincolo de micul ecran. Familia este pe primul loc:Ne trezim şi stăm în pijamale toată ziua. – EXCLUSIV

Citește și: Casa de modă Louis Vuitton îi cere despăgubiri lui Brigitte Pastramă, după ce a vândut măști contrafăcute:'Oamenii au interpretat total greșit…'

Mai deranjată decât de Zmărăndescu, a fost Roxana de CRBL, mai ales că îl considera prieten înainte de Survivor.

O altă surpriză' a venit din partea lui CRBL. Cu toate că l-am admirat şi că în fiecare an, de ziua lui, îi transmiteam mesaje de felicitare, în cadrul Survivor, am descoperit că CRBL este un cu totul alt om faţă de cel care credeam că este.

Reacţiile lui de dispreţ faţă de mine şi respingerile cu care m-a tratat, de-a lungul acestei perioade, m-au făcut să-mi schimb părerea faţă de el, ca om. CRBL m-a dezamăgit”, a mai declarat Roxana pentru aceeași sursă.

Pe cine vede Roxana Ciuhulescu drept Survivor 2022

Roxana Ciuhulescu îl admiră pe Radu Itu din tabăra Faimoșilor, iar de la Războinici pe Ionuț Popa. În viziunea sa, cei doi au mari șanse să câștige trofeul Survivor 2022.

Din tabăra Faimoşilor, eu cred că Radu Itu este cel pregătit să reziste până la final. Radu este antrenat pentru supravieţuire şi dacă organismul şi mentalul său nu vor ceda, îl văd a fi câştigătorul. Cred că are toate calităţile să fie câştigător.

Dacă n-aş şti că Robert Niţă are probleme cu spatele, aş putea paria pe el că va ajunge în finală. Deşi are o vârstă, Robert are o condiţie fizică foarte bună. În aceeaşi măsură, cred că şi Ionuţ Popa din tabăra Războinicilor are mari şanse să ajungă în finală„, a mai spus Roxana.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton