Ce pensie are Tudor Gheorghe, în prezent: "Eu nu am noțiunea banilor"

 Dumba Gabriela
.

Tudor Gheorghe a dezvăluit ce pensie are în acest an, după ce veniturile sale au crescut din 2020. Artistul în vârstă de 76 de ani susține că este foarte mulțumit cu banii pe care îi primește lunar din partea statului român. Pe de altă parte, Tudor Gheorghe recunoaște că nu are noțiunea banilor, iar fiul său îi plătește facturile.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Într-un interviu acordat realizatorului Antena 3 Mihaela Bîrzilă, Tudor Gheorghe a dezvăluit și ce pensie încasează în prezent, o sumă frumușică spune artistul.

27788440_2073409152877983_6061258792846143587_o27788440_2073409152877983_6061258792846143587_o

„Am o pensie bună asigurată de la stat, cred că vreo 3.000 de lei liniștiți dacă îmi şi măresc acuma. Pentru un artist este o pensie bună”, a dezvăluit maestrul Tudor Gheorghe.

Totodată, Tudor Gheorghe a fost întrebat dacă a primit facturi uriașe la energie și gaze, așa cum i s-a întâmplat lui Mihai Trăistariu, Dani Oțil sau Oana Roman. Din fericire, fiul lui se ocupă de plata facturilor:

„Am marea șansă că nu am noțiunea lor. Nu ştiu despre ele. Mi le plătește fiul. Ei se ocupă, eu nu am noțiunea banilor', a mai spus artistul.

Ce pensie are Tudor Gheorghe

În urmă cu doi ani, Tudor Gheorghe încasa cu 1000 de lei mai puțin, dar nici atunci nu era nemulțumit de banii primiți de la Stat.
Sunt unul dintre cei mai bogați români, dar nu în lucruri materiale. Nici casa nu e pe numele meu. Practic, nu am nimic. Am construit casa cu fiul meu, el o va moșteni, ca să nu mai umblăm cu succesiuni și cu alte prostii.

Sincer, nici nu știu ce pensie am. Vreo 2.000 de lei, ca artist, e destul de mult, nu?‘, a declarat Tudor Gheorghe pentru revista Taifasuri, în 2020.

Citește și: Fiul lui Cătălin Zmărăndescu, declarații dureroase despre relația dintre el și tatăl lui:„Mi-am tatuat tot corpul lui doar ca să vorbească cu mine…’

Citește și: Ruxi de la Bravo, ai stil! pleacă din țară după finala emisiunii:„Vreau să lansez o colecție de haine’

Tudor Gheorghe recunoaște că s-a drogat la un moment dat

În trecut, Tudor Gheorghe a recunoscut că a fost nevoit să consume droguri, fiind curios care sunt efectele pe care substanțele interzise le provoacă, în calitate de actor. Mai mult, medicii au fost cei care l-au injectat pe marele artist.

Eu sunt actor la bază şi m-am gândit dacă o să joc vreodată rolul unui drogat. Am rugat doi medici în Long Island, lângă New York, şi mi-au injectat heroină. I-am rugat să mă filmeze în timp ce mă manifestam. Am fost civilizat. Am pupat mâna gazdei, Luiza, şi m-am dus la culcare‘, susține artistul.

În continuare, artistul a spus: „A doua zi mă durea aerul din jurul capului. Mi-au spus că trebuie să îmi mai facă o doză mai mică dacă vreau să îmi revin. Am zis că nu. Daţi-mi altă variantă şi mi-au zis să beau din sticla de whiskey cât pot, aşa ca pe bere, ceea ce am făcut.

Se făcuse ora 11 dimineaţa şi m-au ajutat din nou să urc scările alea, la ora 11 am adormit şi m-am trezit a doua zi la ora 11. Am dormit neîntors.

Am băut numai apă minerală, nu mai simţeam nevoia de dulce, mi-am pipăit capul, era la locul lui, nu mă mai durea'.

foto: Facebook Tudor Gheorghe

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton