A murit actorul Mihai Perșa. De ce boală suferea

 Raiciu Adriana
.

Mihai Perșa, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori din țara noastră, a murit duminică, 6 februarie, la vârsta de 75 de ani. Anunțul cel trist a fost făcut pe pagina UNITER, acolo unde s-au oferit și informații despre data și locul unde va fi înmormântat artistul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Mihai Perșa, unul dintre cei mai cunoscuți actori care au urcat pe scena TNB, s-a stins din viață în data de 6 februarie, la vârsta de 75 de ani. Artistul fusese diagnosticat cu o afecțiune extrem de gravă.

mihai-persamihai-persa

Pentru a face față tratamentului, care era și extrem de costisitor, Fuego și Luminița Anghel i-au sărit în ajutor.

Citește și: Irinel Columbeanu, despre relația cu Blanche, femeia căreia i-a luat cadourile înapoi după despărțire:„Avea 19 ani și…

Citește și: Cum arată fiica lui Adrian Daminescu.Locuiește în America și a profesat ca model

Citește și: Reghe, prima reacție despre fotografiile cu Anamaria Prodan nud:Nu i-aș face așa ceva

Citește și: Mirela Vaida, prima reacție după ce Maria Păuna a amenințat că o dă în judecată:„E un subiect oarecare

A murit actorul Mihai Perșa

Este doliu în teatrul românesc. Actorul Mihai Perșa s-a stins din viață duminică, 6 februarie, după o luptă grea pe care a dus-o cu cancerul. Artistul fusese diagnosticat cu cancer la gât, iar pentru a putea lua tratamentul necesar, întrucât era destul de costisitor, mai mulți artiști i-au sărit în ajutor.

Mihai Perșa este actor! Așa-i place să se recomande atunci când ajunge la capitolul profesie. O meserie de aur care i-a adus fericiri și care l-a făcut să trăiască pe deplin. Comic, plin de umor, el are o carieră impresionantă, jucând mult timp la Naționalul bucureștean, având roluri în teatru și film, făcând mai bine de 30 de ani turnee internaționale. Între timp, viața a fost dură cu el, și dincolo de problemele financiare, Mihai Perșa are cancer la gât. Cumva, luminile din fața publicului au ajuns acum să-i frângă zâmbetul și să-l facă să râdă mai puțin. Aici a intervenit proiectul ART BY FUEGO-ARTĂ PENTRU SUFLET, care a fost alături de el, sprijinindu-l financiar pentru continuarea tratamentului, se arată pe pagina lui Fuego (Paul Surugiu), care din tablourile pictate și vândute a sprijinit mulți artiști la necaz.

Pe pagina oficială UNITER au apărut și informații despre data și locul în care va fi înmorâmntat actorul. Trupul neînsuflețit al lui Mihai Perșa a fost depus luni, 7 februarie, ora 13.00, la Capela Bisericii Sfântul Pantelimon (str. Iancu Căpitanu nr. 24). De asemenea, Slujba de înmormântare va avea loc miercuri, 9 februarie, ora 10.00 la Biserica Sfântul Pantelimon și va fi înhumat în Cimitirul Domnești Ghencea 2 la ora 11.00.

Cine a fost Mihai Perșa

Mihai Perșa s-a născut în data de 24.07.1946, Bucureşti. A absolvit Institutul de Artă Teatrală şi CinematograficăI.L. Caragiale, Bucureşti, promoţia 1971, clasa profesor Constantin Moruzan.

Activitatea sa s-a desfășurat la Teatrul de Revistă Constantin Tănase: 1972 – 1996 Teatrul Naţional Târgu Mureş: 1971 – 1972 Teatrul Naţional din Târgu Mureş: Capitanul Boldur – „Săptămâna Patimilor” de Paul Anghel.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton