„Aș mai divorța și de 1000 de ori, dacă...”. Rona Hartner își dorește o nouă relație, după despățirea de Herve Camilleri. Artista crede în continuare în căsătorie

 Ifrim Georgiana
.

Rona Hartner își dorește o nouă relație, după despățirea de Herve Camilleri. Recent, frumoasa actriță a făcut câteva declarații despre viața sentimentală, despre decepțiile în dragoste și despre așteptările pe care le are de la viitorul partener. La aproape doi ani de la divorțul de Herve Camilleri, aceasta spune că este pregătită să iubească din nou. Deși a trecut prin două divorțuri, Rona Hartner încă crede în instituția căsătoriei și speră ca lucrurile să se așeze în sfera amoroasă. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Rona Hartner își dorește o nouă relație, după despățirea de Herve Camilleri. În urmă cu doi ani, Rona Hartner a divorțat de Herve Camilleri, cel cu care a format un cuplu timp de doi ani. Pe durata căsniciei, cei doi au locuit în Franța, însă din cauza neînțelegerilor actrița a decis să pună punct relației. Anterior, cântăreața a fost căsătorită cu Roccos Sedano, însă aceștia au divorțat în anul 2008. Recent, Rona Hartner a vorbit despre dezamăgirile în dragoste, susținând că este pregătită să cunoască pe cineva și să se căsătorească.

ron-9ron-9

În urmă cu aproximativ o lună, artista susținea că încă este căutată de fostul ei partener, Herve Camilleri, și că acesta nu poate concepe faptul că au divorțat. Când vine vorba despre istoricul amoros, aceasta a susținut că a avut relații cu tipologii de bărbați cu care nu era neaparăta compatibilă.

Citește și: Cum se înțelege Rona Hartner cu Johny Romano, colegul ei de la Te cunosc de undeva, în spatele camerelor: „Sub aparența lui de mucalit, de ponderat…' / EXCLUSIV

Citește și: Rona Hartner este căutată de fostul soț, după aproape doi ani de la divorț: „Încă nu a procesat că ne-am despărțit…”

Citește și: Jean Gavril și fratele său, Dinu, s-au certat la America Express 2023. De la ce a pornit totul: „Ești retardat? Nu poți să înțelegi?”

Citește și: Cântăreţul Mircea Rusu, condamnat la trei ani de închisoare cu executare. Fostul primar a ajuns după gratii pentru complicitate la delapidare

Rona Hartner își dorește o nouă relație, după despățirea de Herve Camilleri

Cunoscuta actriță este pregătită să-și refacă viața sentimentală, la aproape doi ani de la divorțul de fostul soț. Rona Hartner își dorește să se căsătorească și spune că un eventual divorț nu ar speria-o, în eventualitatea în care lucrurile nu decurg așa cum își dorește.

„Îmi doresc să am o relație, la un moment dat. Niciodată nu m-am gândit la o relație altfel decât prin prisma căsătoriei. Cred în continuare în căsătorie! Așa cum am divorțat de 2 ori, aș mai divorța și de 1000 de ori dacă e nevoie. Sunt lucruri în viață pe care nu le pot accepta. Dacă există bunăvoință, cred că orice cuplu se poate înțelege bine. Dacă este rea voință, eu sunt prima care plec', a susținut aceasta, potrivit fanatik.ro.

„Cea mai mare dezamăgire a mea e legată de relațiile mele'

Rona Hartner s-a arătat dezamăgită de modul în care au decurs relațiile anterioare. Acum, actrița susține că va căuta o altă tipologie de partener.

„Cea mai mare dezamăgire a mea e legată de relațiile mele. Mereu îmi doream altceva, dar n-a fost să fie. Nu rămân niciodată pe dezamăgiri, îmi asum 50% din greșeală, după care știu că am ales niște prototipuri de bărbați care nu funcționează neapărat. Un tip care e haios, simpatic, bea și dansează, e un tip fiabil. Poate în România. În străinătate, cei care se distrează nu sunt neapărat fiabili. Eu sunt un om foarte credincios, cred că Dumenzeu are un plan pentru mine. Oamenii nu sunt perfecți, dar nu e nicio problemă, pentru că Dumenzeu este perfect și asta contează', a adăugat aceasta.

Rona Hartner, despre căsătoria cu Rocco Sedano

Îndrăgita actriță a făcut câteva declarații despre căsătoria cu Rocco Sedano. Cei doi au divorțat în anul 2008 și au împreună o fiică, pe nume Rita Hartner.

„Din căsnicia cu fostul meu soț, Rocco Sedano, au rămas niște amintiri frumoase, nașterea fetei. Am râs, ne-am distrat împreună, dar cred că noi ne-am cam jucat de-a căsătoria și nu a fost treaba foarte serioasă. Nu am o satisfacție enormă să mă gândesc la acea perioadă. Pentru mine, rămâne un eșec, fiind prima căsătorie pe care a trebuit să o rup, dar suvenirurile sunt frumoase și încerc să le păstrez pe acestea, pe cele frumoase. Am decis să avem un copil, a fost în România cu mine, apoi ne-am certat și ne-am separat (râde, n. red.)', a mai spus aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton