“Dieta NUPO este visul oricărei femei! ” – Cristina Cioran

 advertising.ringier
.

Cristina Cioran este actriță, prezentatoare tv, designer de modă și de aproape 2 ani, mamă cu normă întreagă. Extrem de ambițioasă, Cristina a decis anul trecut să declare război kilogramelor în plus, cu care se confrunta după nașterea fetiței sale Ema. Soluția a venit din partea NUPO, dieta scandinavă care a ajutat-o pe Cristina să scape de 14 kilograme. Dieta de slăbit NUPO este un program special conceput care se bazează pe formule alimentare care au scopul de a înlocui întreaga dietă zilnică. Sinceră cum o știm, Cristina a povestit într-un interviu pentru revista VIVA cum a început noul an, cum a reușit să slăbească frumos, dar mai ales sănătos și ce planuri are pentru 2023!

Cum ai început noul an?

Noul an a venit cu multă speranță și cu ambiție pentru a realiza ce mi-am propus, a venit cu distracție și cu prieteni dragi mie. Am început anul petrecând mai mult decât de obicei ca să pot spune că așa voi face tot anul!

Ești pasionată de fashion și ai semnat și câteva colecții de haine. Când și cum ți-ai descoperit această pasiune?

Îmi place mult să lucrez în fashion și îmi place să mă implic în proiectele mele de fashion. Sunt pasionată de croit și de cusut de când eram copil. E adevărat că n-am avut foarte mult curaj să îmi expun creațiile, dar de an și un pic cât un pic, mi-am găsit curajul. La fel de adevărat este că nu am fost singură în demersul acesta. Anul acesta 2023 am decis să pornesc un business, o afacere, așadar pregătesc intens colecția pentru ca am lansat un nou brand de haine care sper să placă. Sunt haine curajoase în special pentru femei și sper să aibă succes. Îmi doresc ca hainele pe care eu le creez să le scoată din tipare și să le facă să arate foarte bine.

Îți este dor de scenă? Dar de televiziune?

Îmi este foarte dor de scenă și de televiziune, însă nu am avut curaj să fac un alt proiect teatral pentru că știu cât de mult timp trebuie să îi dedic. Acum prioritatea mea este Ema. Pentru televiziune am un alt proiect pe care ușor, ușor îl dezvolt în perioada aceasta și sper din suflet să fie aprobat. Va fi lansat ca un proiect online care va merge în paralel cu C așadar am un an plin și sper să-mi găsesc timp, energie și resurse ca să pot să face tot ce mi-am propus.

Care este cea mai mare provocare din viață de mamă?

Cea mai mare provocare din viața de mamă este să-ți stăpâneșți emoțiile care vin din alte părți, pentru a nu transmite copilului tău ceva negativ sau ceva nepotrivit. Provocarea cea mai grea pentru mine este atunci când plâng pentru că am o supărare, o tristețe sau o provocare grea și nu vreau ca ea, fetița mea Ema să le simtă.

În ultimele luni afișezi o siluetă demnă de invidiat! Care este secretul succesului?

În ultimele luni am decis să pun mai mult stăpânire pe mine și să îmi demonstrez că am ambiție, am curaj și mă iubesc, să nu mă mai lasă dusă de tristețe. Așadar am încercat dieta NUPO, dietă pe care o recomand și o laud pentru că mi-a oferit exact ceea ce avem nevoie, adică mi-a satisfăcut pofta, m-a săturat și în același timp m-a ținut în picioare. Pentru că de când mă știu nu am găsit dieta potrivită stilului meu de viață, de când am descoperit NUPO am realizat ce ușor este să slăbești! NUPO nu este orice fel de dietă, să ne înțelegem! Este o dietă cu peste 40 de ani de experiență și peste 35 de studii științifice, una dintre cele mai studiate diete VLCD* ( dieta cu conținut scăzut de calorii). Cel mai mult mi-a plăcut că am scăpat de stresul cumpărăturilor și a număratului de calorii. Toate produsele din dieta NUPO sunt alimente cu o formulă echilibrată din punct de vedere nutrițional, ce asigură organismului toate vitaminele, mineralele, proteinele, grăsimile esențiale, fibrele și alți nutrienți de care acesta are nevoie. Așadar nu mi-a lipsit nimic, din contră, am reușit să slăbesc și rapid și sănătos! NUPO este visul oricărei femei!

Este ceva ce te ambiționează în carieră?

În carieră mă ambiționează publicul care mă cere, publicul care își dorește să mă vadă.

Ai vrea să schimbi ceva la tine?

Aș vrea să fiu mai curajoasă și mai bună.

Cum arată o zi din viața Cristinei Cioran?

În primul rând mă ocup de Ema și apoi de mine. Sunt zile când realizez că nu mi-am oferit nicio oră mie și mi-am propus ca în fiecare zi să-mi ofer măcar o oră de alint pentru mine.

Ce planuri ai pentru 2023?

Am câteva planuri pe care sper să le pun în aplicare, așa cum spuneam proiectul de emisiune pe care doresc să-l realizez și poate și să revin în forță la tv, o vacanță binemeritată la căldură, o vacanță de lună îmi doresc!. Și în primăvară doresc să-mi lansez colecția.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton