ROMÂNII AU TALENT. Cine este Daniela Machidon, studenta la Medicină, care a obţinut Golden Buzz de la Florin Călinescu

 Dumba Gabriela
.

Daniela Machidon a obţinut cel de-al patrulea Golden Buzz al sezonului 9 'Românii au talent'. Florin Călinescu a fost impresionat de prestaţia tinerei de 18 ani, din Chişinău, studentă la Medicină.

Daniela MachidonDaniela Machidon

„Românii au talent' nu a fost primul concurs de gen pentru Daniela, fiind o prezenţă populară la competiţiile naţionale şi internaţionale de muzică. Recent, tânăra a şi câştigat 35.000 de lei într-un show de karaoke.

Deşi provine dintr-o familie în care Medicina este pilonul principal – mama ei este asistent medical, iar tatăl chirurg mamolog, Daniela a ştiut dintotdeauna că vrea să cânte şi a fost pasionată de orice formă de artă, de la pictură la dans.

Daniela Machidon nu a ajuns întâmplător la performanţele de astăzi. Tânăra face canto clasic de la vârsta de 10 ani şi patru ani de teatru în liceu, însă şi-a propus să studieze Medicina în Olanda, cu specializarea chirurgie estetică.

Unul dintre motivele pentru care vrea să studieze peste hotare este şi bărbatul cu care are o relaţie de trei ani şi jumătate, care studiază în Olanda, la rândul lui.

Și ceilalți jurați au fost impresionați de ceea ce au văzut și auzit pe scena 'Românii au talent'. Referindu-se la Daniela, Andi Moisescu a spus că este vorba despre unul dintre „îngerii maestrului Florin Călinescu', în timp ce Mihai Petre a recunoscut că fost liniștit de 'vocea suavă' a Danielei.

În ceea ce îl privește pe Florin Călinescu, comentariul acestuia a fost sugestiv: 'Aveți material didactic la facultate? Vrei să lucrezi pe un cadavru? Donez corpul științei, să studiați pe mine. Doar tu!'.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton