Sora Claudiei Pavel a fost dată afară de la Ferma. A acuzat-o pe Brigitte Năstase că a otrăvit-o pe Claudia

 Stamen Diana
.

Participarea la concursul de la ProTV a fost de scurtă durată pentru sora Claudiei Pavel. Paula a fost dată afară de la Ferma după doar o zi petrecută acolo. Concurenta a încălat regulamentul de mai multe ori. Paula Pavel a acuzat-o pe Brigitte Năstase că a otrăvit-o pe Claudia. 

La această situație nimeni nu s-ar fi așteptat. Sora Claudiei Pavel a intrat în competiție cu scopul de a se răzbuna pe Brigitte Năstase, după scandalul pe care l-a avut cu Cream. Paula a făcut acuzații grave și a mărturisit chiar că fosta soție a lui Ilie Năstase a otrăvit-o cu picături de ochi pe Claudia Pavel. Potrivit spuselor Paulei, Claudia Pavel s-a simțit rău imediat cum a ajuns acasă, după ce a fost eliminată de la Ferma.

'Voiam să vă zic despre Claudia ce s-a întâmplat cu ea când a ajuns acasă. Când a ajuns acasă era foarte bolnavă. Ea a vomitat și a făcut și altele în ultimele 5 zile înainte să plece de aici. Am dus-o direct la analize și i-a ieșit la analize că i s-au pus niște chestii în mâncare. A ingerat ceva constant. E o substanță… Erau picături de ochi. Cum a ajuns acasă și a mâncat mâncarea de acasă și-a revenit. (…) Scopul ar putea fi ca ea să fie foarte slăbită la duel', a povestit Paula Pavel la Ferma.

Pe lângă faptul că Paula a făcut dezvăluiri care au șocat telespectatorii, aceasta nu a respectat deloc regulamentul impus la emisiune. Sora Claudiei Pavel își dădea lavaliera jos și vorbea pe ascuns, iar aceste încălcări ale regulamentului au contribuit la eliminarea Paulei de la Ferma.


Citește și: Brigitte Năstase l-a trădat pe Moroșanu la Ferma. Reacția neașteptată a luptătorului: 'Nu are nici cea mai mică scuză'

Citește și:  Sora Claudiei Pavel și Brigitte Năstase, prima confruntare la „Ferma”. Ce și-au spus cele două, neștiind că sunt filmate…

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton