Scandal la "Insula iubirii". Ispita Nicoleta îi aduce acuze grave Mirelei Baniaș: "Vinde o dietă minune, una ieftină"

 Pirvu Cristina
.

Continuă neînțelegerile între foștii participanți de la Insula Iubirii sezonul 4. Ispita Nicoleta îi aduce acuze grave Mirelei Baniaș, după ce aceasta a promovat dieta ei de a slăbi. Ispita nu crede în felul în care a dat concurenta kilogramele jos!

Între Nicoleta și Mirela nu a existat niciodată o relație de prietenie. Cele două nu s-au înțeles mai ales după ce Ionuț îi făcea curte ispitei, el fiind într-o relație de ani de zile cu Mirela. Iată că nici după competiție apele nu s-au liniștit între cele două.

Ispita Nicoleta si Ionut Gojman

Ispita Nicoleta e de părere că Mirela promovează o dietă „nepotrivită”, mai ales că nu este nutriționist. După ce s-a întors de la Insula Iubirii, concurenta a slăbit foarte mult, acum se laudă cu o siluetă de vis. Contra unei sume de bani, fetele pot beneficia de programul ei alimentar.

Nicoleta consideră că nu este o dietă minune, si, mai mult de atât, multe fete care au urmat-o i-au scris și i-au spus că nu s-au simțit deloc bine.

„Eu am făcut un live, eram cu Mircea ieri, vorbeam despre un stil de viaţă sănătos. Şi am făcut referire la acea dietă minune pe care o vinde, acea minune ieftină de pe Google, care este peste tot pe Instagram-ul meu. Domnişoara Mirela, după emisiune a slăbit. A fost părăsită, a suferit, ca oricare… a slăbit. S-a gândit apoi să facă ceva bani din chestia asta. A intrat pe Google, a luat o reţetă de acolo, a făcut un site unde a pus-o (…) Iniţial a spus că a fost creată de ea, apoi am atins acest subiect şi că putea măcar să meargă la un nutriţionist. Apoi, a spus că a fost la nutriţionist şi că i-a făcut o dietă personalizată… Apoi, a spus că i-a făcut o dietă care se potriveşte tuturor tipurilor de persoane. Eu vreau să-mi arătaţi un nutriţionist care face astfel de reţete”, a spus ispita Nicoleta la Antena Stars.

Ea mai adaugă că este o reţetă de pe Google şi că i-au trimis-o foarte multe persoane. „Am primit foarte multe mesaje de la fete care mi-au spus că au ţinut-o şi le-a fost rău, că au avut stări de vomă”.

Iată ce presupune dieta Mirelei de la Insula Iubirii. Ea a povestit că pe parcursul competiţiei avea 72 de kilograme. Mulţi spuneau că este grasă, mulţi că are o greutate bună la înălţimea ei, alţii că este cam rotunjoară. Ea s-a ambiţionat şi a luat decizia de a slăbi.

În urma acestor declarații, Mirela a reacționat pe Facebook: „Dragii mei, pentru că primesc sute de mesaje în privat și pentru că nu îmi e rușine cu cine sunt și ce fac, am ales să îmi împărtășesc viață cu voi, aici pe Facebook.

Deja lucrurile avansează într-o direcție care nu îmi face plăcere, și aici nu mă refer la răutățile din online ale Nicoletei, căci nu valorează nimic pentru mine, ci pur și simplu la toate încercările oamenilor de a se bagă în relația mea.

Va mai spun atât. Sunt foarte fericită, așa cum știți, am alături de mine un om matur, serios, cu o familie superbă din care fac parte și eu acum. Ne iubim exact că doi adolescenți și avem un viitor frumos plănuit. Așa că, o să îmi țin relația și familia puțin mai departe de social media, pentru că așa consider că e mai bine pe moment.” 

Mirela de la Insula Iubirii a stabilit nunta

Mirela Baniaș se pregătește de nunta cu Florin. Aceasta a primit inelul superb, prețios, dar și cererea în căsătorie în Cuba, acolo unde au călătorit câteva zile. Au avut parte de o vacanță de excepție, la mii de kilometri distanță de România.

Iată că s-au întors cu planuri mari, vor să facă nunta, cununia civilă, iar apoi cununia religioasă. Vor participa apropiații, prietenii și familia. Nu vor însă să facă o petrecere cu dar, vor una la care toți invitații să se distreze.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton