Amber Rose e însărcinată cu al doilea copil. A dezvăluit și sexul bebelușului

 Pirvu Cristina
.

Amber Rose a făcut publică vestea că este însărcinată pentru a doua oară. În scurt timp, actrița va aduce pe lume al doilea bebeluș. Ea s-a pozat pe patul de spital, alături de medic. 

Una dintre cele mai controversate actrițe a anunțat în mediul online faptul că va deveni mamă pentru a doua oară. Bucuria e imensă, mai ales că își dorea să aibă o familie mare, frumoasă. Iată că visul i s-a îndeplinit, a mers la medic și a aflat că este însărcinată. Culmea, imediat medicul a anunțat-o că va avea un băiețel.

De pe patul de spital, ci zâmbetul pe buze, a făcut vestea publică.

„Eu şi iubitul meu sunt foarte entuziasmaţi să vă anunţăm că mai aşteptăm un copil. Un băieţel este pe drum. Sebastian este foarte entuziasmat ca va fi fratele mai mare”, a scris ea pe Instagram.

Ea a devenit cunoscută publicului larg după ce a avut o relație tumultuoasă cu Kanye West, însă idila celor doi a fost întreruptă de infidelitatea acestuia. La momentul respectiv s-a zvonit că cea care i-a despărțit pe cei doi este nimeni alta decât Kim Kardashian.

Amber Rose, însărcinată a doua oarăAmber Rose, însărcinată a doua oară

Vedete care s-au ras pe cap. Au avut curajul să renunțe la părul lung

Încă de când suntem mici, noi, femeile, ne dorim să avem părul cât mai lung, dacă se poate ca al lui Rapunzel. În toate poveștile cu zâne și prințese, personajele au părul lung. Ei bine, celebritățile au avut curajul să renunțe la părul lung. Iată câteva dintre vedete care s-au ras în cap fără niciun regret.

Foto: Instagram, Hepta 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton