Decizia luată de oligarhul rus Roman Abramovich după ce s-a îndrăgostit de o ucreaineană cu 30 de ani mai tânără

 Dumba Gabriela
.

Oligarhul rus Roman Abramovich are o iubită din Ucraina cu 30 de ani mai tânără! Tabloidele engleze au descoperit că omul de afaceri are, de la începutul acestui an, o relație cu ucraineana Alexandra Korendyuk, în vârstă de 25 de ani. Datorită acestei relații, Roman Abramovich a luat o decizie neașteptată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Astfel, Roman Abramovich (55 de ani) vrea să renunțe la Chelsea, iar banii din vânzarea clubului ar urma să fie donați către victimele războiului din Ucraina. Tabloidul The Sun scrie astăzi că motivul ar putea fi legat și de iubita lui, ucraineana Alexandra Korendyuk.

methode_times_prod_web_bin_700a4180-a314-11ec-9096-4a7874fe33edmethode_times_prod_web_bin_700a4180-a314-11ec-9096-4a7874fe33ed

„De-a lungul celor aproape 20 de ani în care am deținut clubul Chelsea, mi-am considerat întotdeauna rolul ca al unui custode a cărui sarcină este să se asigure că are cât mai mult succes astăzi, dar care construiește și un viitor.

Am luat întotdeauna decizii în interesul clubului. Eu rămân dedicat acestor valori. De aceea, le ofer astăzi administratorilor fundației caritabile a lui Chelsea echipa de fotbal.

Cred că în prezent ei sunt în cea mai bună poziție pentru a avea grijă de interesele clubului, ale jucătorilor, staff-ului și fanilor', e o scrisoare publicată de site-ul oficial al lui Chelsea.

Abramovic a preluat clubul în 2003, câștigând alături de Chelsea 5 titluri în Premier League, 5 FA Cup, 3 Cupe ale Ligii, două Ligi ale Campionilor și două Europa League.

Citește și: Luca, fiul cel mare a lui Laurențiu Reghecampf, a împlinit 21 de ani! Ce mesaj i-a transmis antrenorul

Citește și: Adela Popescu a lovit șase mașini într-o parcare:În prima lună când am luat carnetul…

Roman Abramovici s-a situat pro-Ucraina

Omul de afaceri a intrat pe lista de persoane sancționate în Marea Britanie pentru susținerea regimului Vladimir Putin, dar Roman Abramovich pare să se fi poziționat pro-Ucraina, de la începutul războiului.

Și Sofia Abramovich (27 de ani), fiica lui Roman Abramovic, a reacționat cu privire la războiul din Ucraina.

Pe Instagram, Sofia a distribuit mesajul: „Cea mai mare și de impact minciună a Kremlinului este propaganda că majoritatea rușilor sunt alături de Putin'. Postarea conține și substantivul „Rusia' înlocuit cu „Putin' în fraza: „Putin vrea război cu Ucraina'.

Părinții Sofiei sunt Roman Abramovic și Irina Vyacheslavovna Malandina, o stewardesă rusă. Ei s-au căsătorit în 1991 și au divorțat în 2007. Ea a rămas cu mama ei, în Marea Britanie, după divorț. Cuplul are în total cinci copii: Ilya, Arina, Sofia, Akadiy și Anna. Sofia mai are doi frați vitregi: Aaron Alexander și Leah Lou.

Tabloidul The Sun: Roman Abramovich are o iubită din Ucraina

The Sun scrie că rusul are, de la începutul acestui an, o relație cu Alexandra Korendyuk, în vârstă de 25 de ani. Aceasta este o actriță care locuiește în Rusia, dar are origini în Ucraina, după cum indică numele ei.

Deși există puțin informații despre ea, englezii scriu că Alexandra este artistă și model, fiind fondatoarea Cinstitului pentru Inițiative Muzicale, care sprijină artiștii aflați la începutul carierei, citează gsp.ro.

Abramovich, tată a 7 copii, a divorțat în 2018 de a treia sa soție, Dasha Zhukova, cu care a fost căsătorit timp de 10 ani.

Roman Abramovic, interzis în Marea Britanie?

Miliardarul nu a mai fost văzut de luni bune pe Stamford Bridge, iar sursele The Sun precizează că este puțin probabil ca acestuia să i se mai permită vreodată să locuiască în Marea Britanie.

Daily Mail anunță că autoritățile britanice vor face tot posibilul pentru a respinge orice încercare a miliardarului rus de a obține viza permanentă.

Ministrul Afacerilor Externe din UK, Liz Truss, a refuzat să facă vreo referire directă la Abramovich, dar a anunțat că „avem o listă lungă de complici ai liderului Rusiei. Dacă refuză să își retragă armata din Ucraina, vom ținti băncile, elita și companiile importante care operează în Marea Britanie'.

Numele lui Abramovic apare pe o listă cu 35 de oligarhi ruși identificați de Alexei Navalny, liderul opoziției din Rusia, care ar fi „oamenii-cheie ai cleptocrației lui Vladimir Putin'. Șeful lui Chelsea a negat tot timpul că ar exista o apropiere față de președintele Rusiei.

foto: Profimedia / gsp.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton