De ce Octavian Strunilă și Oana Botez au semnat contract prenupțial: "S-au liniștit apele"

 Dumba Gabriela
.

În 2017, când s-au căsătorit, Oana Botez și Octavian Strunilă au semnat contract prenupțial și actorul a dezvăluit abia acum de ce au făcut acest lucru. Acea perioadă a fost una extrem de grea pentru Strunilă, cu multe datorii și probleme financiare și spune că, prin contractul prenupțial, a vrut să-și protejeze soția.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Octavian Strunilă și Oana Botez s-au căsătorit în mai 2017, după ce mireasa s-a lăsat cerută de nevastă de patru ori în 9 ani de relație. Tocmai pentru că și-a dorit atât de mult ca soția lui să fie lipsită de griji, Strunilă a propus un contract prenupțial înainte de nuntă. Actorul a recurs la acest gest tocmai pentru ca datoriile sale să nu cadă pe umerii scenografei de teatru.

2-22-2

„De obicei contractul ăla prenupțial se face ca să-ți protejezi tu averea, la mine era să protejez datoriile. A fost cum a fost, dar s-au liniștit apele. Toate lucrurile astea m-au dat cu capul de pământ și m-au trezit din adormirea aia.', a spus Octavian Strunilă în podcast-ul pe care Cătălin Măruță de pe YouTube.

Despre soția sa, actorul din „Numai iubirea', „Lacrimi de iubire' și „Inimă de țigan' spune că a fost cea care i-a adus echilibrul în viață. Oana Botez l-a susținut și l-a înțeles întotdeauna. De asemenea, ea a fost cea care l-a ajutat să realizeze filmul „Complet necunoscuți', la care artistul a visat pentru mult timp.

„Ea s-a implicat în multe sensuri. O dată, discuțiile pe direcții și pe personaje. A fost fotograf de platou. Grafica și afișul, tot este făcut de ea. Se pricepe', a mărturisit actorul.

Citește și: De ce a ales Anca Țurcașiu să devină vegetariană:„Mi-am dat seama că…’

Citește și: Fina cuplului Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf, declarații în ziua procesului de divorț:„În adâncul sufletului ei…’

Citește și: Parastas de 40 zile pentru Victor Socaciu.Primele imagini de la mormântul artistului

De ce Octavian Strunilă și Oana Botez au semnat contract prenupțial

După terminarea filmărilor pentru telenovelele care l-au făcut celebru, Octavian Strunilă a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă din punct de vedere financiar.

Octavian Strunilă a povestit că problemele sale au început în jurul anului 2007. În timp ce era la masă într-un local, un reprezentat al unei bănci i-a propus să-și facă un card, de pe urma căruia urma să beneficieze de o sumă mare de bani, pe care să-i dea înapoi în rate stabilite chiar de actor.

„Era sfârșit de filmare, iulie. Am plecat la Vama Veche cu patru carduri din alea. Eu m-am dus și mi-am făcut la toate băncile.

M-am întors în toamnă. Cutia poștală era plină cu scrisori. La fiecare card, pentru fiecare lună, trebuia să pun înapoi. Nu mai spun că nu mai era niciun ban pe cardurile alea', a povestit Octavian Strunilă în discuția cu Măruță.

Toate aceste datorii s-au adunat împreună cu ipoteca unui apartament, pe care artistul o făcuse în trecut. Astfel că, Octavian Strunilă ajunsese să plătească o rată lunară de 1200 de euro, pentru un apartament cu două camere.

„A venit criza în 2008, s-au dus toate în jos. Eu aveam rată de 1200 de euro, la un apartament cu două camere, din Vitan. Rata nu era reală la apartament, dar când s-au strâns toate cardurile, creditele de nevoi personale, cu toate ratele…', a declarat actorul.

Strunilă a pierdut casa din cauza datoriilor

Pentru că nu a vrut să plătească toate aceste datorii, Octavian Strunilă a ales să renunțe la apartamentul său și s-a mutat cu chirie.

„Eu m-am mutat cu 500 de euro, într-o vilă. Mi-am șters numele de pe toate listele, mi-am aruncat toate cardurile și am băgat chiriași acolo.

Asta a fost nasol. Chiriașii nu și-au plătit întreținerea și a venit administratorul să plătesc eu. La un moment dat mergeam prin mall, să-mi iau haine, și se auzea la radio ‘Octavian Strunilă este dat afară din casă', a mai spus actorul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton