Mihaela Cernea divorțează de Costin Craioveanu, după ce ar fi bătut-o: „Am introdus actele”. Reacția pictorului

 Miniosu Alexandra
.

Mihaela Cernea divorțează de soțul ei, Costin Craioveanu, după ce l-a acuzat că ar fi bătut-o. Contactată de jurnaliști, solista trupei Class a confirmat că a depus deja actele în acest sens. De cealaltă parte, pictorul susține că nu a primit nicio înștiințare. În plus, avocatul lui a spus că acesta nu vrea să se despartă de vedetă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Mihaela Cernea divorțează de Costin Craioveanu, după ce ar fi bătut-o. Este vestea care zguduie întreg showbiz-ul autohton din temelii. Solista trupei Class a luat această decizie, după ce, în luna ianuarie a anului curent, s-a aflat că a depus un ordin de restricție împotriva soțului. Atunci, ea l-a acuzat pe pictor de violență.

mihaela-cernea-divorteaza-4mihaela-cernea-divorteaza-4

Mihaela Cernea a decis să divorțeze de Costin Craioveanu după 18 ani de căsnicie. Aceasta a înaintat deja actele necesare în acest sens Judecătoria Sectorului 5. Tot acolo, în luna ianuarie, artista a introdus și un ordin de restricție împotriva soțului său. Aceasta l-a acuzat pe bărbat că ar fi bătut-o în repetate rânduri.

Citește și: Avocatul lui Costin Craioveanu susține că pictorul nu a bătut-o pe soția lui, Mihaela Cernea:„Trăiește o adevărată teroare'

Citește și: Costin Craioveanu a negat că ar fi bătut-o pe Mihaela Cernea, soția lui:”Cum să bat o femeie când…”

Citește și: Joe Biden l-a numit pe Vladimir Putin criminal de război, pentru prima dată.Reacția dură din partea Moscovei

Citește și: Ce condiție a pus Rusia pentru a avea loc o întâlnire între Vladimir Putin și Zelenski:”Trebuie să se ajungă la…”

Mihaela Cernea divorțează de Costin Craioveanu, după ce ar fi bătut-o

Solista trupei Class a făcut dezvăluirea „bombă' pentru jurnaliștii Click! Mihaela Cernea a spus clar că a introdus deja actele de divorț.

„Da! Am introdus actele de divorț!', a spus Mihaela Cernea, pentru sursa citată.

Reacția pictorului

Contactat de aceeași sursă, soțul artistei, Costin Craioveanu, a spus că nu știe nimic despre divorțul intentat de Mihaela Cernea. Pictorul a declarat că nu a primit nicio înștiințare în acest sens și nici actele.

„Eu nu știu nimic. Nu am primit nici o înștiințare, nici actele. Acum aflu și eu de la voi! Vorbiți cu ea!', a spus Costin Craioveanu, arătându-se surprins de decizia solistei.

Avocatul lui Costin Craioveanu: „Costin nu vrea să divorțeze!'

Ulterior, și avocatul lui Costin Craioveanu a făcut câteva declarații. Dragoș-Cristian Lica a spus că nu știa nimic de cererea despre divorț introdusă de Mihaela Cernea. Conform spuselor lui, pictorul nu vrea să divorțeze nici în „ruptul capului'.

„Costin nu vrea să divorțeze! Nu mi-a zis nimic Costin că ar fi primit actele de divorț. Eu tot ce știu este că el nu vrea în ruptul capului să divorțeze. O iubește pe femeia aia la nebunie, și pe copii îi iubește foarte tare! Dacă așa este, mie îmi pare rău că nu au decis să divorțeze la notar.

Eu îl reprezint pe Costin în dosarul penal în care a fost bătut în ultimul hal. Acolo solicităm niște daune, deocamdată nu se întâmplă nimic, trenează dosarul!', a afirmat avocatul lui Costin Craioveanu.

Mihaela Cernea a cerut ordin de restricție împotriva soțului ei

Anul acesta, pe 20 ianuarie 2022, Mihaela Cernea a cerut ordin de restricţie împotriva soţului său, Costin Craioveanu. Artista l-a acuzat pe pictor că ar fi ar fi agresat-o fizic, în repetate rânduri.

Ulterior, ordinul de restricţie a fost emis pe 20 ianuarie, anul acesta. Astfel, lui Costin Craioveanu nu i se permite să se apropie la mai puţin de 200 de metri de Mihaela Cernea. În plus, pentru o perioadă de trei luni, el e obligat să facă psihoterapie în cadrul Centrului de Asistență al Agresorului din sectorul 5.

Costin Craioveanu a lovit două mașini

Mai apoi, pe 30 ianuarie, Costin Craioveanu a lovit, însă, două mașini aflate în cartierul Cotroceni. Incidentul s-a petrecut chiar pe strada pe care locuieşte Mihaela Cernea. Atunci, mai mult surse spuneau că bărbatul s-ar fi aflat sub influența alcoolului. Pictorul a fost testat de polițiști, iar aceștia au constatat că el avea o alcolemie de 0.56 mg/l. Soțul solistei a fost dus la INML, iar pe numele său a fost deschis dosar penal.

La acea vreme, avocatul lui Costin Craioveanu a transmis presei un drept la replică. Acesta nega informațiile conform cărora bărbatul și-ar fi bătut soția. În plus, avocatul mai spunea că pictorul ar fi constituit chiar el, de fapt, partea vătămată dintr-un dosar penal.

Costin Craioveanu, bătut de mai mulți indivizi?

Potrivit spuselor avocatului lui Costin Craioveanu, pe 12 ianuarie, soțul Mihaelei Cernea ar fi fost bătut de mai mulți indivizi necunoscuți și a suferit multiple leziuni. Totul s-ar fi petrecut după ce pictorul ar fi provocat accidentul rutier.

Mihaela Cernea și Costin Craioveanu au devenit soț și soție în anul 2004. Aceștia au împreună doi copii minori, Leon, de 17 ani şi Leia, de 14 ani.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton