Adina Asăvoaie, fetița de la Glina, nu mai locuiește lângă groapa de gunoi: "Îmi doresc să câștig multe titluri..."

 Raiciu Adriana
.

Adina Asăvoaiei sau „păpușă de la Glina”, așa cum a ajuns să o cunoască o țară întreagă după pictorialul VIVA!, are o poveste de viață absolut impresionantă. A crescut în condiții de nedescris, la o aruncătură de băț de Groapa Glina, însă destinul i-a surâs. Frumusețea sa autentică a dus-o pe culmile succesului și acum se poate bucura de o carieră în lumea modelingului. Iată cum arată tânăra la 16 ani, dar și cum i s-a schimbat viața în ulimii ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În anul 2016, colegii de la Libertatea semnalau pentru prima data cazul familiei Asăvoaie, care trăiește la o aruncătură de băț de Groapa Glina, în condiții extrem de grele. Deși situația ei nu era deloc bună, fata, de doar 10 ani la vremea respectivă, era de o frumusețe răpitoare. Niște ochi superbi și o față armonioasă, așa o puteam descrie pe Adina.

223830210_836371557243546_7547818858352604666_n223830210_836371557243546_7547818858352604666_n

După pictorialul VIVA!, dar și după ce povestea ei a fost mediatizată, păpușa de la Glina a fost contactată de mai persoane care activează în lumea modelingului. I-au fost oferite job-uri atât în țară, cât și în afară, și a reușit să apară în reviste faimoase. Iată cum arată Adina la 16 ani, dar și cu ce se ocupă acum.

Citește și: Cât de mult i s-a schimbat viața Adinei Popovici, fetița de la Glina, după pictorialul din VIVA!: „Prin forțe proprii și cu ajutorul multor oameni, am ajuns azi model internațional'/ EXCLUSIV

Citește și: O mai ții minte pe Adina, fetița de la Glina, care trăiește lângă groapa de gunoi?La 14 ani, a ajuns model internațional și va prezenta moda la New York

Citește și: Cum s-a cunoscut Andi Moisescu cu Olivia Steer: „A fost o șansă dintr-un milion. Secretul unei căsnicii de 16 ani/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a reacționat Anamaria Prodan după ce a aflat că Laurențiu Reghecampf și iubita lui au dat-o în judecată:„Numai de asta nu-mi arde’

Cum i s-a schimbat viața Adinei Asăvoaie

A ajuns pe coperta revistei VIVA!, la puțin timp după ce a fost descoperită. Multe persoane au rămas impresionate de frumusețea ei autentică și i-au propus diferite colaborări în lumea modelingului. La mai bine de șase ani de atunci, păpușa de la Glina spune că viața i s-a schimbat radical.

Nu s-a gândit vreo secundă că o să defileze pentru cei mai importanți designeri de modă și că o să se întrețină din asta.

„Reporter: Cum ți s-a schimbat viața?

Adina: În bine. Am devenit cunoscută, am devenit model, am urcat pe o scenă.

Reporter: Te așteptai să ți se schimbe într-un asemenea mod viața?

Adina: Nu mă gândeam niciodată că o să se întâmple așa ceva. Adică nici prin gând, sau să visez. Urmează să merg la un concurs internațional. Am atâtea emoții! Nici n-am ajuns acolo, dar îmi doresc foarte mult să particip la cât mai multe concursuri, să câștig multe titluri.”, a mărturisit Adina Asăvoaiei într-un interviu recent, în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu.

Adina a fost observată de impresara ei chiar în momentul în care defila pe o scenă din România. Cătălina a rămas absolut impresionantă de frumusețea fetei și și-a propus ca din acel moment să o ajute.

Am văzut-o prima dată pe scena unui festival românesc, mi s-a părut impresionantă frumusețea ei. Am zis: ‘Wow! Fata asta chiar e frumoasă!’. Nu știam încă despre cine e vorba. Nu auzisem încă de povestea „Cenușăresei”. Mi-a plăcut de ea și mi-am propus să o ajut., a povestit Cătălina, impresara Adinei, în emisiunea amintită.

Nu mai locuiește lângă groapa de gunoi

Totodată, tânără a mai spus că nu mai locuiește lângă groapa de gunoi din Glina, ci s-a mutat într-o chirie.

Da, m-a ajutat și Cătălina (n.r. managerul ei), dar să zicem că din propriii mei bănuți. Ea este ca mama. Este prietena mea, este managera mea. Ea m-a ajutat cu sfaturi, a fost mereu lângă mine. Ea înseamnă cam totul pentru mine.', a încheiat Adina.

sursă foto- arhiva VIVA!, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton