Ce interdicție a primit Cristina Spătar de la fostul soț: "Cochetam cu ideea de a mă muta în Anglia, dar..."

 Dumba Gabriela
.

Cristina Spătar a primit, de la fostul soț, interdicția de a părăsi țara cu cei doi copii, așa că visul ei de a se muta în Anglia este năruit. Cristina Spătar își propusese să se mute în Londra, pentru a le oferi o viață mai bună celor doi copii, dar fostul soț nu este de acord ca ea să părăsească țara, atâta timp cât ei sunt minori.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Visul frumos, acela de a se muta în Anglia cu cei doi copii, s-a terminat pentru Cristina Spătar! Fostul soț nu este de acord ca ea să părăsească țara pe termen lung cu copiii lor, atât timp cât sunt minori, așa că vedeta nu are de ales.

1-1051-105

De ce voia Cristina Spătar să se mute în Anglia. Fostul soț i-a interzis

Sora Cristinei Spătar locuiește în Anglia, iar artista și-ar fi dorit să se mute la ea împreună cu cei doi copii.

Cristina Spătar nu se va putea muta din România împreună cu cei doi copii până când aceștia nu vor împlini vârsta de 18 ani pentru că fostul soț nu este de acord cu acest plan.

Am fost întrebată la un moment dat dacă m-aș muta din România, alături de sora mea. Cochetam cu ideea de a mă muta pentru copii, pentru școlile copiilor în Anglia. Sora mea este cu fetițele în Anglia. Nu am primit acordul fostului soț, așa că am rămas în România și o să rămânem.

Probabil când vor fi ei majori, cine știe când își vor dori să studieze, dacă vor vrea să studieze în Anglia, eu o să-i însoțesc, o să fiu alături de ei.

Dacă sora mea se va retrage în Italia mai târziu, mai știi, poate ne mutăm în Italia. Niciodată nu spune niciodată! Deocamdată, rămân în România pentru mulți ani de acum înainte, cel puțin 6 ani rămân în România', a declarat cântăreața la Antena Stars.

Citește și: Cristina Spătar apelează la estetician, din nou:Ce i-a spus fiul ei: „Ești o egoistă, la noi nu te gândești. La ce procedură apelează cântăreața

Citește și: Cristina Spătar, prima fotografie alături de iubitul ei, mai tânăr cu 21 de ani: „Suntem împreună de la divorț

Citește și: Ce sacrificii face Corina Dănilă pentru a-și ține boala sub control:„Odată declanşată această afecţiune, o duci toată viaţa / EXCLUSIV

Citește și: Povestea Svetlanei Krivonogikh, cu care Vladimir Putin ar avea o fiică.A ajuns de la femeie de serviciu milionară

Cristina Spătar ține cont și de părerile copiilor, nu doar de ale fostului soț

Cristina Spătar are o relație foarte bună cu Aida și Albert, astfel că întotdeauna ține cont de părerile lor.

„Nu am vorbit cu fostul soț personal, ci prin rude. Albert iubește foarte mult fotbalul de performanță, el este căpitan de echipă aici unde este și mă gândeam că acolo aș fi putut să-l ajut să facă cu adevărat performanță, să joace la un club mare din Anglia.

Aida a fost întotdeauna de acord cu orice decizie pe care am luat-o. Nu aș face nimic fără acordul lor. Cu ei mă consult la orice acțiune de-ale mele. Eu cred că în toate este mâna Lui Dumnezeu, eu asta cred', a mai spus Cristina.

Ce spunea Cristina Spătar despre mutarea în Anglia

În ultima perioadă, au apărut tot mai multe zvonuri legate de mutarea Cristinei Spătaru din România. Ba chiar mai multe, se spune că artista și-a luat cei doi copii și a părăsit țara, locația aleasă fiind Anglia.

Ulterior, vedeta a declarat că nu s-a mutat, ci doar a mers în vizită la sora ei, care locuiește în Marea Britanie.

Sora mea stă în Anglia. Am fost la ea în vizită și apoi s-a speculat, vezi Doamne, că m-am mutat acolo.Mi-ar plăcea pe viitor să mă mut acolo, dar doar pentru copii, să studieze.

Sunt mult mai multe oportunități acolo, față de România și legislația e de așa manieră încât să te ajute, nu să te împiedice, în orice ai vrea să întreprinzi.’, a declarat Cristina Spătar

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton