Vladimir Putin a ținut un discurs televizat: „Vom lupta pentru dreptul de a fi și de a rămâne Rusia”

 Miniosu Alexandra
.

Vladimir Putin a făcut o serie de afirmații controversate în cadrul discursului său televizat. În viziunea lui, nu Rusia se află în război, ci Occidentul împotriva Rusiei. Liderul de la Kremlin, în vârstă de 69 de ani, a transmis că rușii vor „lupta pentru dreptul de a fi și de a rămâne Rusia'. Iată declarațiile președintelui rus!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Vladimir Putin a făcut noi declarații controversate în cadrul discursului său televizat, miercuri, 16 martie 2022. În viziunea președintelui rus, nu Rusia e în război, ci Occidentul împotriva Rusiei. Afirmațiile liderului de la Kremlin au fost preluate de ziarul austriac Heute și publicația Ukrainska Pravda.

vladimir-putin-discurs-4-1vladimir-putin-discurs-4-1

Liderul de la Kremlin a vorbit despre Occident în cadrul discursului televizat. Președintele Vladimir Putin a spus că, în încercarea de a distruge Rusia, Occidentul ar fi renunțat la „masca de politețe' și că acum s-ar comporta într-o „manieră beligerantă'.

Citește și: Joe Biden l-a numit pe Vladimir Putin criminal de război, pentru prima dată.Reacția dură din partea Moscovei

Citește și: Ce condiție a pus Rusia pentru a avea loc o întâlnire între Vladimir Putin și Zelenski:”Trebuie să se ajungă la…”

Citește și: De ce Octavian Strunilă și Oana Botez au semnat contract prenupțial:”S-au liniștit apele”

Citește și: Olga, medic militar și mamă eroină a 12 copii, a murit în războiul cu Rusia:„Din cauza luptelor, încă nu o putem îngropa'

Vladimir Putin a ținut un discurs televizat

„În încercarea de a distruge Rusia, Occidentul a renunțat la masca de politețe și a început să se comporte într-o manieră beligerantă, ceea ce i-a dezvăluit adevărata natură', a declarat Vladimir Putin.

În același discurs, Vladimir Putin a dat de înțeles că a simțit că există un „război nazist împotriva Rusiei, asemănător cu pogromurile antisemite ale naziștilor din Germania, în anii 1930'.

Tot el a mai afirmat că „și există un singur scop: distrugerea Rusiei. Dar fiecare popor, și în special poporul rus, va putea întotdeauna să distingă adevărații patrioți de trădători'.

Iar declarațiile șocante ale lui Putin nu s-au oprit aici. Conform spuselor lui, poporul rus „îi va scuipa pe trădători ca pe o muscă care le-a intrat accidental în gură'.

„Nu îi condamn pe cei care au o vilă în Miami sau pe Riviera Franceză, care nu se pot lipsi de foie gras, stridii sau așa-zisele libertăți de gen. Dar problema nu este asta, ci faptul că oamenii, prin natura lor, sunt mental acolo, nu aici, nu cu oamenii noștri, nu cu Rusia', a adăugat liderul de la Kremlin.

Subliniind termenul de „trădători', Vladimir Putin este convins de faptul că „aceasta este o autopurificare naturală și necesară a societății', care „nu va face decât să ne întărească țara'.

„Vom lupta pentru dreptul de a fi și de a rămâne Rusia'

Printre altele, Vladimir Putin a susținut că lupta pe care rușii o duc acum ar fi o luptă pentru suveranitatea poporului lor.

„Lupta pe care o ducem este o luptă pentru suveranitatea noastră, pentru viitorul țării noastre și al copiilor noștri. Vom lupta pentru dreptul de a fi și de a rămâne Rusia', a mai transmis Putin.

Vladimir Putin, anunț pentru cetățenii Rusiei

În același timp, Vladimir Putin a recunoscut că o creștere a prețurilor ar afecta veniturile oamenilor. Acesta a susținut că, în viitorul apropiat, se va lua hotărârea de a crește ajutoarele sociale, inclusiv asistența socială și pensiile.

„Prin urmare, în viitorul apropiat vom lua decizia de a crește toate ajutoarele sociale, inclusiv asistența socială și pensiile, vom crește salariul minim și nivelul de existență și vom crește salariile în sectorul public', a mai afirmat președintele Rusiei.

Cotidianul rus Kommersant a comentat discursul televizat al lui Vladimir Putin, publicând un editorial în care amendează declarațiile președintelui rus, care a asigurat cetățenii că economia Rusiei e stabilă și i-a numit „trădători' pe cei care pleacă din țară:

„Efectul a fost slab consideră ziarul. Putin ne-a avertizat că cine nu e cu el e împotriva lui'.

Sursă foto: Facebook, Captură Twitter, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton