Rihanna, numită personalitatea umanitară a anului de către Universitatea Harvard

 Ion Bianca
.

Universitatea americană Harvard a decis miercuri să-i acorde Rihannei o distincție pentru o latură frumoasă a sa, numind-o personalitatea umanitară a anului. 

 

 

Deși are în palmares premii Grammy și este un star cunoscut la nivel internațional, Rihanna nu a uitat niciodată de unde a plecat. Aceasta a investit mereu în educație și sănătate și a încercat mereu să ajute persoanele fără posibilități din orașul său natal, Barbados.

 

 

Rihanna va primi  personal premiul, în campusul prestigioasei unități de învățământ, în ziua de 28 februarie.

 

„Datorită muncii sale caritabile, Rihanna a construit un centru de oncologie și de aplicații medicale ale radioactivității de prim ordin pentru diagnosticarea și tratarea cancerului la sân la spitalul Queen Elizabeth, din Bridgetown, Barbados”, a precizat directorul fundației Harvard, S. Allen Counter.

 

 

 

Rihanna a realizat alături de echipa sa un program care suportă cheltuielile universitare ale studenților fără posibilități din Caraibe, care decid să studieze în Statele Unite. De asemenea aceasta susține și luptă pentru eforturile fetelor care doresc un acces mai bun la educație în cadrul țărilor în curs de dezvoltare.

 

 

 

„Pentru aceste inițiative filantropice și alte acte caritabile studenții și Fundația Harvard au ales să-i acorde Rihannei titlul Personalitatea umanitară a anului 2017”a mai spus directorul fundației Harvard cu respect la acest subiect.

 

 

Printre persoanele care au mai primit acest premiu se află  tânăra câștigătoare a premiului Nobel pentru pace din Pakistan Malala Yousafzai sau cântărețul Lionel Richie.

 

Robyn Rihanna Fenty a vândut peste 200 de milioane de discuri, a câștigat opt premii Grammy și 14 dintre cântecele sale au fost pe primul loc în fruntea clasamentelor pentru cele mai bune vânzări.

 

 

 

 

Bianca Ion

Foto: Instagram

 

 

 

Citește și: 

 

 

Rihanna împlinește astăzi 29 de ani. Vezi cele mai bune ținute ale artistei din ultimul an și ce îi rezervă astrele pentru 2017!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton