Regina Letizia a Spaniei faţă în faţă cu Prima Doamnă a Argentinei - Extrem de stylish în ţinute asemănătoare

 Florentina Liutic
.

Coincidenţă sau nu, Regina Letizia a Spaniei şi Prima Doamnă a Argentinei au afişat un look aproape identic în momentul întâlnirii lor de la Madrid.

Mauricio Macri, preşedintele Argentinei, a venit în Spania alături de soţia lui, Juliana Awada, pentru a asista la une eveniment de artă contemporană la care Argentina este invitata de onoare.

Cuplul regal spaniol şi-a aşteptat invitaţii la Palatul regal, iar cele două doamne au fost în centrul atenţiei.

Regina Letizia a Spaniei a purtat un costum roz pudrat semnat Felipe Varela, cu o curea în talie, accesorizat cu pantofi şi clutch în nuanţe nude.

Juliana Awada şi-a facut apariţia într-un palton în aceeaşi nuanţă cu ţinuta Letiziei, ea completându-şi ţinuta cu o rochie din dantela in partea de sus şi pantofi nude.

Fosta jurnalista, Regina Letizia a Spaniei are 44 de ani si este casatorita cu Felipe, Print de Asturia, din 2004. In 2014, dupa abdicarea Regelui Juan Carlos, Printul Felipe de Asturia a devenit Regele Felipe al VI-lea al Spaniei, iar Letizia a devenit Regina. Cei doi au impreuna doua fetite.

Juliana Awada are 42 de ani, este fiica unui imigrant libanez musulman si a unei descendente de imigranti sirieni si este casatorita cu Mauricio Macri din 2010.

Florentina Liutic, Foto: Hepta

Regele Felipe al Spaniei, Regina Letizia, Mauricio Macri, presedintele Argentinei si Juliana Aweda, sotia luiRegele Felipe al Spaniei, Regina Letizia, Mauricio Macri, presedintele Argentinei si Juliana Aweda, sotia lui

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton