David Beckham - Accident cu snowboard-ul

 Ion Bianca
.

David Beckham a trebuit să ajungă de urgență la dentist, după ce și-a rupt un dinte într-un accident de snowboard – la câteva zile după ce fiul său și-a rupt clavicula într-un mod similar.

 

 

Legendarul fotbalist a căzut de pe snowboard în timpul vacanței de familie pe care a petrecut-o săptămâna trecută în Whistler, Canada. Se pare că problema lui David este la un incisiv, care s-a rupt în timpul căderii de pe placă.

 

 

O sursă a declarat pentru publicația The Sun: „David este un soldat și nu a făcut mare tam-tam. Nu e nevoie să intrăm în panică, a fost doar un moment de îngrijorare. ”

 

 

 

La începutul acestei săptămâni Brooklyn, fiul lui David, a încărcat un clip video Instagram care arată momentul în care si-a rupt clavicula.

 

Videoclipul, care a fost vizualizat de aproape 400.000 de ori în primele patru ore, a fost pur și simplu încărcat cu descrierea  „mi-am rupt clavicula la sfârșit”.

 

 

Brooklyn însă se pare că este ok, acesta deja a fost surprins de paparazzi pe străzile din Londra, iar ieri seră a apărut pe covorul roșu al Brit Awards 2017. În ceea ce îl privește pe tatăl său, cu siguranță David Bechkam deja și-a rezolvat mica problemă dentară.

 

Bianca Ion

 

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton