Rică Răducanu, primele declarații după ce s-a vindecat de COVID: "M-am gândit la moarte. Soția a stat o lună în spital"

 Dumba Gabriela
.

Rică Răducanu a trecut printr-un adevărat coșmar în ultima vreme și nu credea că mai scapă cu viață din lupta cu COVID-19. Pe lângă lupta cu infecția, fostului mare portar i s-a montat un nou stent la inimă și suferă și de o afecțiune a rinichilor. Din păcate, soția lui Rică a avut și mai mult de pătimit!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Rică Răducanu a povestit La Măruță prin ce a trecut în ultima perioadă, cum a fost lupta pentru supraviețuire și refacerea post-COVID. Fostul sportiv glumește acum și spune că va trăi sigur 100 de ani dacă a reușit să treacă și peste o astfel de încercare.

cpr5626cpr5626

„Câte am avut eu până acuma, sunt programat la 100 de ani. Am dărâmat și Covidul. Eu nu prea am mai avut mare lucru, simptome, m-au ținut ei acolo la spital. Pe 10 mai fac 75 de ani. Acum nu mai am nici poftă de mâncare, acum vreau ciorbe, nu mai suport fripturi. Eu stau și mă omoară gândurile.

Când te gândești la astea te dor toate. Cât a stat soția în spital, am stat singur. A fost beleaua după lume. Mă gândeam numai la nenorociri, mă gândeam la moarte, nu putem să dorm. Nu am avut nici un simptom. Sper să terminăm odată, să scăpăm, să văd oamenii fericiți', a declarat Rică Răducanu.

Citește și: Bianca Drăgușanu, despre cea mai cruntă bătaie încasată de la Bodi: „Nu aveam de ales Reacția afaceristului

Citește și: Claudia Pătrășcanu susține că băieții săi au asistat la scene cu tentă sexuală în casa tatălui lor. Gabi Bădălău: ‘Nu sunt homosexual

Citește și: Agresoarea Mirelei Vaida, externată de la Obregia: „Această femeie va da în cap cuiva care nu se va feri'

„Pe soția mea a prăpădit-o la plămâni virusul ăsta”

COVID-ul nu a fost singura problemă pentru Rică Răducanu. I-a fost schimbat și stentul de la inimă, însă cea mai gravă este afecțiunea de la rinichi.

„Mi-a pus și un stent acum la inimă. A zis doctorul că trebuie schimbat stentul, că s-a înfundat. La rinichi sunt cel mai rău. Nu dorm noaptea, la două ore trebuie să merg la baie. Am fost și la doctorul care m-a operat la rinichi. Fac niște terapii noi. E urât', a mai spus fostul sportiv.

Rică Răducanu este încă în recuperare, dar și mai mult îl îngrijorează sănătatea soției sale, care a avut o formă mult mai gravă de COVID. „Nu prea e bine. O lună a stat în spital, a prăpădit-o la plămâni virusul ăsta. I-am luat aparat de oxigen acasă. E și cu alte probleme. E rea boala asta. Nevastă-mea e mai tare însă psihic ca mine', a mai declarat Rică Răducanu.

Rică Răducanu s-a operat și la nas

În 2010, celebrul sportiv a trecut printr-o intervenţie chirurgicală la nas din cauza problemelor respiratorii pe care le avea.

„Făceam multe plonjoane după minge, am fost de multe ori accidentat la nas şi am ajuns să nu mai pot respira. Am fost la doctor şi mi-au spus că aş putea să mor şi în somn. Când m-am hotărât să merg la doctor, am fost băgat imediat în operaţie. După aia, mi-a fost frică să adorm că nu pot să respir pe gură. E chinul de pe lume când îţi scoate chestiile alea din nas. Acum sunt bine', mărturisea Rică Răducanu atunci.

De asemenea, în urmă cu un an, Rică Răducanu a fost diagnosticat cu apnee în somn, boală al cărei simptom principal este sforăitul. „Eu, din cauza loviturilor – noroc că am nasul ăsta mare – când am făcut plonjoane, mulţi mi-au dat cu piciorul în nas, mi-au rupt toată partea asta, nu respir deloc pe aici, mi s-a zis că s-ar putea să mor în somn', spunea Rică.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton