Cum s-a schimbat viața Mihaelei Tatu după divorț și de ce e singură: "Nu prea am făcut compromisuri"

 Laciu Andreea
.

Mihaela Tatu este o femeie extrem de puternică. Deși pare să aibă mereu zâmbetul pe buze, a suferit enorm în urma divorțului. După 19 ani în care au împărțit bune și rele, în care a venit pe lume și fiica lor, prezentatoarea TV și soțul ei au pus capăt mariajului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mihaela Tatu a trecut printr-un moment deosebit de dificil când a divorțat de bărbatul căruia i-a dăruit o fiică. Chiar dacă a redevenit o femeie liberă, prezentatoarea nu s-a afișat încă în prezența unui alt bărbat. Ea consideră că este mult mai dificil să găsească un nou iubit la vârsta ei, pentru că își dorește alte lucruri de la un partener de viață, față de ceea ce căuta în trecut.

Orice om își dorește un partener, dar relația nu-mi doresc să se bazeze pe nevoi. Dar este foarte greu cu cât înaintezi în viață este foarte greu să mai găsești un om cu care să rezonezi. Și dacă voi întâlni un om cu care să mă simt bine, nu știu ce se va întâmpla. Dorința de control pierde omul. Tu trebuie să fii doar foarte pregătit pentru ce urmează să ți se întâmple', a spus Mihaela Tatu, pentru Antena Stars.

Mihaela TatuMihaela Tatu

Ce spune Mihaela Tatu despre un nou iubit, după divorț

Chiar dacă trăim într-o lume în care cuplurile se despart parcă prea repede, Mihaela crede că poate avea o nouă șansă la iubire. Însă, nu se mai vede stând în același loc cu bărbatul iubit, într-o rutină zilnică. Își dorește să vadă lumea și să își acorde reciproc libertatea atât de necesară.

Mă văd mai încolo alături de un bărbat, într-o mașină mare să călătorim în toată lumea, să ne ținem de mână, să citim împreună, să râdem mult, să avem libertate, să ne respectăm timpul și spațiul. Iar oamenii acum ies din relații destul de șifonați.

Eu mă tot gândesc la oamenii care stau în relație deși nu mai au nimic în comun, iar copiii simț. Ălă este compromis. Și eu nu prea am făcut compromisuri, dar m-am străduit să las în urma mea lucruri bine făcute. Să faci concesii este una, dar să faci compromisuri e alta', a mai spus vedeta pentru Antena Stars.

Citește și: Mihaela Tatu, dezvăluire dureroasă despre momentul în care s-a convins că trebuie să divorțeze: ' L-am întrebat dacă poate spune «te iubesc»…'

Citește și: Cum s-au filmat Gina Pistol și Smiley înainte să devină părinți. Au arătat tuturor cum decurg certurile conjugale, în familia lor!

Citește și: Mihaela Tatu, dezvăluiri emoționante despre lupta cu depresia: „Am plâns până n-am mai putut”

De ce a divorțat, de fapt, fosta prezentatoare TV

Când vedeta și soțul său au hotărât să se separe, fiica lor, Ioana, pe care Mihaela o adusese pe lume când avea doar 21 de ani, era adolescentă.

Sunt născută în 1963, ceea ce înseamnă că la 24 de ani maximum trebuia să fiu căsătorită, la 30 de ani m-ar mai fi măritat babele. Cu vârsta asta sigur aveai o hibă. Așa cereau vremurile, ce vrei?! Între 21 de ani și 23 se măritau toate fetele.

Să-ți mai spun un lucru, dacă aș lua-o de la început, nu știu dacă m-aș mai căsători cu tatăl Ioanei, dar să presupunem că tot el ar fi, copilul l-aș face la fel de repede: am crescut o dată cu ea, am învățat una de la alta, eu să-i fiu mamă, ea să fie fiica mea. Acum, ea are 34 de ani, este pe picioarele ei și facem o echipă imbatabilă‘, a declarat Mihaela Tatu cu sinceritate, într-un interviu pentru Life.ro.

Fosta prezentatoare tv este, în prezent, trainer de dicție și dezvoltare personală. Ea a mai vorbit deschis despre divorțul de soțul ei, dar și despre felul în care a testat dacă acesta mai are sentimente pentru ea.

M-am uitat în ochii lui, l-am întrebat dacă poate spune „te iubesc’, nu a putut, așa că am ales să mergem mai departe. Nu am zis nimic. Ioana avea 16 ani și i s-a părut o idee foarte bună să divorțăm. Și tot la ce am ținut a fost să salvăm relația de prietenie‘, a mărturisit Mihaela Tatu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton