Scandal între Andreea Antonescu și Sebastian Chitoșcă de la Survivor: „Nu-mi plac oamenii răi. N-am auzit de el ca fotbalist”

 Mirea Roxana
.

Andreea Antonescu, proaspăt revenită în țară după ce a fost eliminată de la Survivor România, a fost invitată în emisiunea Teo Show. Faimoasa a avut un conflict cu Sebastian Chitoșcă și, având în vedere declarațiile acesteia, situația dintre ei nu s-a rezolvat, iar resentimentele au rămas.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andreea Antonescu a fost eliminată de la Survivor România și s-a întors recent în țară. Invitată în platoul emisiunii Teo Show, Faimoasa a vorbit cu sufletul deschis despre experiența Survivor, dar și despre colegii ei.

2-162-16

Între Andreea Antonescu și Sebastian Chitoșcă a izbucnit un scandal la Survivor România.

Ești cea mai îmbârligătoare, ești cea mai falsă, ești cea mai teatrală! Stai ca alea, ca bătrânele alea de 80 de ani și asculți după copaci', îi transmitea Sebastian Chitoșcă Andreei Antonescu.

Citește și: Primele imagini cu Andreea Antonescu după ce s-a întrors de la Survivor.Și-a revăzut fiica după două luni

Citește și: Andreea Antonescu, despre relația cu Jador de la Survivor.„A fost marea surpriză a vieții mele'

Citește și: Chef Florin Dumitrescu a dat vestea așteptată de fani!Lansează a treia carte de gătit

Citește și: Alina Pușcau se mărită.Cine este iubitul ei și când va avea loc nunta

Andreea Antonescu: „Ca fotbalist, n-am auzit de el'

Andreea Antonescu a fost foarte deranjată de afirmațiile lui Sebastian, despre care spune că nici nu a auzit de el în calitate de fotbalist. În momentul în care și-a spus părerea despre colegii ei, cântăreața a declarat că nu i-a plăcut de Sebastian Chitoșcă, pe care îl consideră un om rău.

Am descoperit categorii de oameni. Sunt și cei cu care am avut o conexiune bună, cei cu care nu aș vrea să mă mai văd vreodată. Mâine aș ieși la cafea cu Moroșanu, Elena, Jador. Felicitări familiei lui Jador, este foarte corect, are un suflet cât universul. A fost o surpriză foarte plăcută. Zanni a fost la fel foarte surprinzător, a încercat să se schimbe mult, să se perfecționeze. Nu mi-a plăcut de Sebastian, nu îmi plac oamenii răi, iar ca fotbalist eu n-am auzit în viața mea de el. Nu îmi plac oamenii alunecoși. Zanni venea tot timpul și îmi spunea că nu vrea să reacționeze în anumite moduri, făcând referire la Elena', a declarat Andreea Antonescu, la Teo Show.

Andreea Antonescu, despre experiența Survivor

Experiența Survivor România a schimbat-o pe Andreea Antonescu. Aceasta a spus că acum se bucură de orice lucru mărunt, chiar și de apă. De asemenea, cântăreața a mărturisit că a mâncat la Survivor chestii la care nu s-ar fi gântit niciodată.

Când am ajuns la hotel, după 12 ore și vreo 4 dușuri, tot curgea negreală de pe mine. Și când am văzut șampon și gel de duș eram uluită. Am plecat acolo de nebună, îmi plac experiențele de acest gen. Am crezut că mă va lovi această experiență atât de tare, încât acum mă bucură orice lucru mic. Acum mă bucură și apa. În primele zile nu am putut dormi pe o saltea, le-am zis și celor din producție. Nu îmi imaginam că o să arunc o vietate așa într-o tigaie. Îmi venea să mânânc orice, Culiță ne-a adus arici de mare și ne-a întrebat dacă ne riscăm. M-am riscat. Nevoia te învață, nu am fost vreodată un om cu fițe și figuri. A fost o experiență unică extraordinară.

Îmi pare bine că am plecat de dragul Siennei. Sunt un om corect, dar dacă nu erau probele sportive aș fi rămas poate până la final. Mi-am dat seama că trag echipa în jos', a mai declarat Andreea Antonescu, potrivit fanatik.ro.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton