Cum s-a schimbat relația dintre Anisia Gafton și iubitul ei, după Sunt celebru, scoate-mă de aici!: „Pauzele sunt...”

 Ifrim Georgiana
.

Ce schimbări au avut loc în relația Anisiei Gafton cu iubitul ei, Serghei, după participarea sa la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Actrița de comedie a acceptat provocarea de a petrecere câteva săptămâni în Republica Dominicană, acolo unde au avut loc filmările celebrului show. Recent întoarsă în România, aceasta a mărturisit că distanța fizică dintre ea și iubitul ei a produs câteva schimbări la nivelul relației. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce schimbări au avut loc în relația Anisiei Gafton cu iubitul ei, Serghei, după participarea sa la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Anisia Gafton și Serghei formează un cuplu de câțiva ani buni, fiind cunoscuți datorită videoclipurilor de comedie pe care le postează în mediul online. Aceștia au avut mai multe apariții televizate și numere de stand-up, reușind să câștige simpatia publiclui de la noi din țară. Timp de câteva săptămâni, Anisia Gafton a fost plecată în Republica Dominicană, acolo unde au avut loc filmările pentru show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. Într-un interviu recent, aceasta a relatat întreaga experiență din junglă, dar și schimbările care s-au produs în relația ei, după întoarcerea în țară.

an-9an-9

Anisia Gafton, despre schimbările din relația cu Seghei, după participarea la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. Actrița a mărturisit că este răsfățată de iubitul ei, concluzionând că această pauză a fost benefică pentru relația lor.

Citește și: Cum a reușit Anisia Gafton să aibă succes în stand-up. Părinții nu au susținut-o:„Ei știau doar de Stela și Arșinel'

Citește și: Cine este Anisia Gafton.Are o relație cu un comediant cunoscut

Citește și: Mama lui Daniel Onoriu susține că pilotul s-a autodenunțat, după ce a încălcat ordinul de protecție:„A sunat la Poliție'

Citește și: Nicole Cherry și fiica ei au probleme de sănătate:'Nu știu ce să mai fac'

Cum s-a schimbat relația dintre Anisia Gafton și iubitul ei, după Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Fosta concurentă de la reality show-ul difuzat pe ProTV  a susținut că a început o viață nouă de când s-a întors acasă. Anisia Gafton, câștigătoarea de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!, are o perspectivă cu totul nouă privind consumerismul, iar relația sa a trecut prin schimbări benefice.

„Mă simt ca nouă, că încep o nouă viață. Nu am mâncat așa mult pentru că mi-am dat seama că noi mâncăm mult și prost. La fel și cu lucrurile …avem multe lucruri, multe inutile. Am dormit în patul meu moale, dar în același timp am fost entuziasmată de tot…atât de mult încât nu îmi mai venea să stau în pat. Iubitului i-a fost dor de mine, m-a așteptat și m-a răsfățat', a susținut Anisia Gafton, potrivit ego.ro.

„Pauzele sunt și ele bune'

După ce au stat o perioadă separați, Anisia Gafton și Serghei simt că au parte de un nou început. Văzând-o în fața unor provocări imposibile, comediantul este de părere că iubita sa nu mai poate fi luată prin surprindere de nimic.

„Mi-a zis că, dacă cumva mă mai plâng vreodată de orice, nu mă mai crede, după ce a văzut că am stat cu atâția șerpi în cușcă și am mâncat atâtea lucruri necomestibile. Chiar imediat după ce am venit mă speriasem că intrase un bondar, iar el a zis:'NU, NU, NU, nu te mai cred….tu nu ai voie să te mai sperii de nimic de acum încolo!'. Pauzele sunt și ele bune, ne simțim acum ca și cum suntem la început. Cum se zice, pauzele lungi și dese, cheia marilor succese', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Ce face actrița cu banii câștigați la emisiune

Anisia Gafton a declarat că banii câștigați în emisiune vor fi folosiți pentru o investiție de viitor, dar și pentru unele plăceri personale. Aceasta i-a amintit și pe cei cu care a legat o relație de prietenie pe parcursul filmărilor.

„Mă susțineau Rux, Ami, Alex, de obicei cei din echipa noastră. Deseori, eu mă susțineam singură și îmi ziceam că pot. Cel mai bun camarad a fost, bineînțeles, Rux, care a făcut și un gest foarte frumos pentru mine și prin această cale vreau să îi mulțumesc.

Chiar nu m-am gândit la ora actuală…cred că în ceva serios și care să mă ajute pe viitor, vacanțe, pantofi, haine…', a mai spus fosta concurentă.

Pe cine desemna Anisia Gafton „Regele/Regina Junglei', înainte să câștige Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Înainte să afle că ea e marea câștigătoare de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!, Anisia Gafton mărturisea că titlul de „Regele sau Regina Junglei' i s-ar potrivit unui concrent care a pus binele colectivului mai presus de binele personal. Aceasta a enumerat și câteva dintre lecțiile învățate în Republica Dominicană.

„Cred că aș desemna pe cineva care a avut cea mai multă coloană vertebrală, care a ajutat și a contribuit la bunăstarea echipei. Am învățat că oamenii se pot schimba într-o secundă în momentul în care îi scoți din zona de confort, că natura e splendidă și că ai nevoie uneori de puțin pentru a fi fericit. Când am ajuns acasă mi-am dat seama că aveam multe lucruri inutile în bagaj, care îmi ocupă foarte mult timp să am grijă de ele. Am învățat că îți trebuie puțin ca să fii fericit…', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton