Cine este Andra Botez de la Vocea României. E căsătorită și are doi copii

 Laciu Andreea
.

Cine este Andra Botez de la Vocea României. Concurenta din echipa Irinei Rimes i-a fascinat pe jurați de la prima ei apariție pe scena show-ului de la Pro TV. O voce de aur, dar care nu a fost destul de vizibilă până acum în showbiz. A primit o șansă în timpul preselecțiilor și a știut cum să profite de ea din plin. A ajuns până în semifinală, iar publicul de acasă a decis că merită o șansă ca să lupte pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Andra Botez de la Vocea României. Cântăreața face parte dintre cei patru finaliști ai acestui sezon de la Vocea României, fiind și singura fată dintre ei. Se va lupta pentru trofeu și pentru premiul de 100.000 de euro cu Iulian Nunucă, Teodor Debu și Winael Baldus. Andra Botez i-a cucerit pe telespectatori, în semifinala Vocea României, cu interpretarea piesei I Will Always Love You, iar votul acestora a trimis-o mai departe, în finală.

cine-este-andra-botez-de-la-vocea-romaniei-1cine-este-andra-botez-de-la-vocea-romaniei-1

Cine este Andra Botez de la Vocea României

Cine este Andra Botez de la Vocea României. Andra Botez are 38 de ani și este originară din Iași. A absolvit Facultatea de Filozofie secția Sociologie la Universitatea Al Ioan Cuza Iași și a Facultății de Interpretare muzicală Secția Canto la Universitatea de Arte George Enescu Iași, unde a studiat în perioada 2009 – 2013. A început să predea lecții de canto din anul 2007. Are o experiență de peste 20 de ani în muzică și a interpretat în mod special melodii din stilurile Pop, Rock, Fusion, Soul și Jazz, conform Atelierul de Voce.

Compune și scrie versuri împreună cu soțul ei, Bogdan Botez, în cadrul Studioului de înregistrări al Atelierului de Voce by Andra Botez. Conform descrierii de pe contul personal de Facebook, lucrează și la SuperStar România și Vocal Team Lucia.

Cine este Andra Botez de la Vocea României. Este și om de radio, realizând o emisiune săptămânală de muzică Soul și R&B la Radio Hit Iași.

Citește și: Cine este Winael Baldus de la Vocea României.Este îndrăgostit de o româncă

Citește și: Cine este Teodor Debu de la Vocea României. A fost dependent de droguri și alcool, în liceu:„Am trecut printr-un iad'

Citește și: Ce vrea să facă Winael Baldus de la Vocea României cu banii, dacă va câștiga marele premiu:„Am două lucruri în minte'

Citește și: Cine este Iulian Nunucă de la Vocea României:”Sunt țigan și mă mândresc cu asta!”

Este căsătorită și are doi copii

Cine este Andra Botez de la Vocea României. În data de 10 octombrie 2010, artista s-a căsătorit cu Bogdan Botez. A devenit apoi mamă de două ori. În anul 2020, cu ocazia aniversării a 10 ani de la nuntă, finalista de la Vocea României a postat un mesaj emoționant pentru partenerul ei de viață.

„Când ai alături de tine pe cel mai bun în toate, timpul devine doar o confirmare că alegerea făcută e perfectă. Sunt fericită cu tine, scumpul meu, sunt binecuvântată în toate și cu tine îmi este bine, mă încurajezi și crezi în mine, iar viața împreună este tare frumoasă!

Mulțumesc pentru tot ce imi dai și că știi să fii acolo pentru rodul dragostei noastre – Iubita Flavia! Te iubesc, crocodilul meu mai mult și tot mai mult! Ești minunat!”, a scris Andra Botez, pe Facebook.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton