Connect-R şi SHIFT, moment emoționant în memoria lui Nosfe, în finala Te cunosc de undeva: "S-a dus într-un loc mai bun"

 Dumba Gabriela
.

Ruleta le-a adus lui Connect-R şi SHIFT o ultimă transformare cu adevarăt emoţionantă, în finala Te cunosc de undeva!, o colaborare a doi mari artişţi din domenii muzicale diferite: Sting şi Puff Daddy, cu piesa Ill Be Missing You. Cei doi au decis să închine momentul în memoria regratatului artist NOSFE.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Emoţiile vor atinge cote maxime în marea finală a sezonului 18 Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1. Connect-R şi SHIFT, cuplul de finalişti care a decis să facă un gest impresionant la finala Te cunosc de undeva!.

11-111-1

Connect-R şi SHIFT au cântat în memoria lui Nosfe, în finala Te cunosc de undeva!

Am vrut neapărat să dedicăm momentul ăsta celor care l-au iubit pe NOSFE şi, în special, familiei, fetiţiei şi soţiei lui!', a mărturisit Connect-R, în vreme ce SHIFT a completat:

Aş vrea să spun şi eu câteva cuvinte, deşi îmi este foarte, foarte greu. Ştiu că nu am vorbit foarte mult sezonul ăsta Te cunosc de undeva!, dar vreau să vă mulţumesc tuturor: în primul rând colegilor, nişte artişti superbi, juriului minunat, că ne dă puterea să devenim mai buni, pe zi ce trece şi vreau să vă mai spun că experienţa asta a fost în acelaşi timp şi una foarte tristă pentru mine.

Citește și: Fiica lui Cătălin Crișan joacă în filmul O secundă:'Drumul spre Oscar a început'. Ce rol are Daria

Citește și: Cum se înțelege Cătălin Crișan cu copiii săi, la 12 ani la divorțul de mama lor și cu ce se ocupă aceștia:„Legătura cu tatăl lor este…’

Citește și: Cântărețul de muzică populară Vlăduț Sărmaș s-a călugărit, la 25 de ani:„Asta simte, să meargă la mănăstire, ca o chemare’ / EXCLUSIV

Citește și: Călin Goia, despre Mălina Olinescu la 11 ani de la moartea acesteia:'Cred că acest lucru a determinat-o să ajungă la acel act disperat'

De ce spun asta? Pentru că în timp ce eram antrenat în acest show, fratele meu din altă mamă, NOSFE, s-a dus într-un loc mai bun. Sunt foarte fericit şi emoţionat că am făcut momentul ăsta pentru el, în finala Te cunosc de undeva! Emoţia e mai mare ca la orice concert pe care l-am avut vreodată!'.

Întregul moment va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la 20:00 la Antena 1, în cadrul finalei celui de-al 18-lea sezon Te cunosc de undeva!. Tot sâmbătă va fi ales şi marele câştigător al sezonului 18 al transforming show-ului.

Cine sunt concurenții care merg în finală. Connect-r și Shift au avut cel mai mare punctaj

După ce fiecare pereche a cântat pe scena de la Te cunosc de undeva! sezonul 18, jurații au oferit punctele clasice pe care le-au deținut în fiecare ediție. Însă și publicul a avut un cuvânt de spus și, la fel ca jurații, aceștia au putut puncta echipele cu note de la 5 la 11.

Pe primul loc s-a clasat perechea Connect-r – Shift, apoi Wrs și Emilian și apoi Emi și Cuza, aceștia intrând în Marea Finală, alături de Jo și Liviu Teodorescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton