Cine este Teodor Debu de la Vocea României. A fost dependent de droguri și alcool, în liceu: „Am trecut printr-un iad”

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Teodor Debu de la Vocea României. Teodor Debu este unul dintre concurenții de la Vocea României, sezonul 10. Tânărul în vârstă de 22 de ani i-a impresionat pe jurați, dar și pe telespectatori, atât cu vocea lui extraordinară, cât și cu povestea lui de viață. Și-a deschis sufletul în fața publicului și a povestit că „a trecut printr-un iad', când era dependent de droguri și alcool. Teodor Debu este, acum, unul dintre finaliștii Vocea României.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Teodor Debu de la Vocea României, finalist din echipa lui Denis Roabeș. Teodor Debu se numără printre cei 4 finaliști de la Vocea României. Cu fiecare nouă ediție, Vocea României le aduce telespectatorilor multe surprize. Una dintre ele este reprezentată și de Teodor Debu, concurentul cu o poveste de viață tulburătoare. Deschis și asumat, acesta nu a ezitat să vorbească public despre perioada liceului, atunci când era dependent de substanțe interzise.

teodor-debu-1teodor-debu-1

Cine este Teodor Debu de la Vocea României. În cea mai recentă ediție Vocea României, jurații, împreună cu telespectatorii, au făcut cunoștință cu Teodor Debu. Concurentul i-a cucerit pe doi dintre antrenori cu vocea lui (Irina Rimes și Denis Roabeș). La fel de impresionați s-au arătat însă și de povestea lui de viață.

Citește și: Cine este Winael Baldus de la Vocea României.Este îndrăgostit de o româncă

Citește și: Cine este Iulian Nunucă de la Vocea României:”Sunt țigan și mă mândresc cu asta!”

Citește și: Cine este Andra Botez de la Vocea României.E căsătorită și are doi copii

Citește și: Ce vrea să facă Winael Baldus de la Vocea României cu banii, dacă va câștiga marele premiu:„Am două lucruri în minte'

Cine este Teodor Debu de la Vocea României. A reușit să se califice în finala concursului

Cine este Teodor Debu de la Vocea României. Teodor Debu, cel care a reușit să întoarcă două scaune la Vocea României, sezonul 10, are o poveste de viață absolut impresionantă. Tânărul a mărturisit că, până la vârsta de 22 de ani, a căzut în patima alcoolului și cea a drogurilor.

Teodor Debu a fost dependent de droguri și alcool în perioada liceului. Potrivit spuselor lui, ajunsese într-o stare atât de rea, încât nici măcar nu se mai putea ridica din pat. Descrie experiența ca un „iad', însă se bucură că muzica i-a oferit un refugiu, la timp.

„Prima dată când am venit în București, a fost cu pretextul facultății. Simțeam că am un suflet de artist și trebuie să fac artă. Am crescut într-o familie de creștini după Evanghelie, apoi convertiți la adventism. Mergeam la Biserică constant și oarecum am simțit de-a lungul timpului că nu pot să mă conformez, nu mă regăseam.

Prin liceu am început așa să experimentez alcool, droguri. Am ajuns destul de rău, nu mai puteam să mă ridic din pat. Am trecut printr-un iad cumva și muzica mi-a oferit un refugiu. Acum nu mai sufăr de nicio dependență în afară de cea de muzică. Cred că cel mai important în viață este ca indiferent de ce probleme ai, să găsești ceva care îți place, să fii pasionat. Există o salvare pentru fiecare și consider că am puterea să inspir oamenii prin povestea mea', a spus Teodor Debu, la Vocea României.

Teodor Debu face parte din echipa lui Denis Roabeș, la Vocea României

Cine este Teodor Debu de la Vocea României. Conform formatului emisiunii, antrenorii Irina Rimes și Denis Roabeș i-au oferit argumente lui Teodor Debu, pentru a-l avea în echipă la Vocea României. Concurentul l-a ales pe Denis și și-a justificat decizia.

„Nu știu dacă ești obosită, dar mi se pare că Denis a încercat mai mult. Denis mi se pare mai OK, Irina îmi dă vibe de fosta mea', a susținut Teodor Debu, în show-ul de la PRO TV.

Sursă foto: Captură video, Libertatea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton