Cine este Iulian Nunucă de la Vocea României: "Sunt țigan și mă mândresc cu asta!"

 Laciu Andreea
.

Cine este Iulian Nunucă de la Vocea României. Este firav și are doar 18 ani, dar vocea lui de aur l-a adus până în marea finală. Acum este la un pas de marele premiu în valoare de 100.000 de euro, dar și de trofeul acestui sezon. Se va lupta pentru trofeu și pentru premiu cu Andra Botez, Teodor Debu și Winael Baldus. Vineri seară, în semifinala Vocea României 2022, Iulian Nunucă a acceptat provocarea lansată de antrenorul său și a cântat piesa „Bohemian Rhapsody'. 

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Iulian Nunucă de la Vocea României. Iulian Nunucă se numără printre finaliștii de la Vocea României. Este din Pașcani, are 18 ani și un talent uriaș. A reușit să impresioneze încă din preselecții, atunci când s-a jucat atât de bine cu vocea lui, încât jurații au crezut că se află mai multe persoane dincolo de cortină. A ajuns în echipa lui Tudor Chirilă, care l-a provocat să iasă din zona lui de confort în timpul primului live și i-a dat să cânte o piesă rock, iar prestația tânărului i-a dat pe toți pe spate.

cine-este-iulian-nunuca-1cine-este-iulian-nunuca-1

Cine este Iulian Nunucă de la Vocea României

Cine este Iulian Nunucă de la Vocea României. Tânărul din Pașcani provine dintr-o familie de lăutari. Bunicul și tatăl său sunt renumiți în acest domeniu, iar el a moștenit, la rândul lui, talentul muzical. Și-a dorit dintotdeauna să ajungă și el un cântăreț cunoscut.

Cine este Iulian Nunucă de la Vocea României. „M-am regăsit în muzica pop, clasică, dar n-aș putea să spun că sunt diferit, până la urmă sunt țigan și nu fug de asta, mă mândresc cu toată inima că sunt țigan! Sunt diferit prin faptul că am ales să fac altceva decât ceea ce ei și-au propus', a declarat el la Pro TV.

Citește și: Cine este Teodor Debu de la Vocea României. A fost dependent de droguri și alcool, în liceu:„Am trecut printr-un iad'

Citește și: Cine este Andra Botez de la Vocea României. E căsătorită și are doi copii

Citește și: Cine este Winael Baldus de la Vocea României.Este îndrăgostit de o româncă

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Teodora Buciu, câștigătoarea Vocea României în 2016. S-a mutat în Londra

Citește și: Elena Unc, ex-Vocea României, a lansat un colind! Ce vrea să facă artista: 'Îmi continui dieta și am slăbit peste 20 de kilograme și o să vreau să dau jos 40. Mai am de…' / EXCLUSIV

Tatăl lui nu a fost de acord cu alegerea lui

Cine este Iulian Nunucă de la Vocea României. Părintele tânărului cântăreț nu a fost de acord încă de la început cu stilul muzical abordat de fiul său. Iulian s-a îndepărtat de tradiția din familie. Însă, după o perioadă, a primit susținerea mult dorită din partea tatălui.

Acum, bărbatul este în culmea fericirii după ce Iulian Nunucă a ajuns în marea finală de la Vocea României. Tânărul mai are și o soră, dar și un frate mai mic, pe care i-a prezentat într-o postare de pe contul lui personal de Instagram.

Anunțul lui Tudor Chirilă despre Vocea României

Cine este Iulian Nunucă de la Vocea României. După ce emisiunea a revenit la TV, juratul a făcut câteva dezvăluiri, înainte să înceapă sezonul acesta.

„Mie mi-a fost foarte dor de Vocea României, pentru că mi se pare că este un show de televiziune unde am reușit să îmi găsesc locul. Am privilegiul să mă bucur de atâta emoție care vine de la concurenți, iar eu doar trebuie să stau pe scaun și să fiu expus la această emoție, ceea ce este foarte tare. După care am posibilitatea să îmi exersez «competențele pedagogice» și să lucrez cu ceea ce eu numesc o echipă, chiar dacă show-ul presupune, de multe ori, adversitate.

Cred că este unul dintre cele mai importante show-uri de televiziune din România și este făcut la un nivel înalt. Îmi este dor de sezoanele trecute, îmi este dor de fiecare atmosferă din fiecare sezon în care am fost în concursul acesta și mă bucur că PRO TV și publicul consideră că sunt o parte mișto din echipa acesta. Iată, sunt și în sezonul acesta de revenire, a dezvăluit Tudor Chirilă.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton