Regina Angliei este fan ABBA și dansează pe muzica formației suedeze!

Recent, la schimbarea gărzii la Palatul Buckingham, în fața a mii de spectatori, s-a cântat melodia preferată a suveranei Marii Britanii, The Dancing Queen'. Nu întâmplător Regina Angliei este fan ABBA!

Regina Elisabeta a II-a este fan ABBA!

Regina Elisabeta a II-a este fan ABBA!

V-ați gândit vreodată că Regina are și alte preferințe decât muzica clasică sau cea de cameră? Ei bine, Regina Angliei este fan ABBA și și-a exprimat nu o dată preferința pentru celebra formație suedeză. Așadar, în onoarea majestății sale, orchestra Corpului Regal Logistic al Palatului Buckingham a cântat, la schimbarea gărzii, melodia preferată a Elisabetei a II-a – Dancing Queen', hitul formaíei ABBA din anul 1977, spre delectarea sutelor de spectatori.

Eu sunt Regina și îmi place să dansez!'

DJ-ul BBC Chris Evans a povestit recent că Regina a fost revelația serii la un dineu care a avut loc la Castelul Windsor acum ceva vreme, când a declarat că este o mare fană a formației ABBA și că îi place să danseze pe muzica lor. „Încerc de fiecare dată să dansez când aud cântecul ăsta, pentru că eu sunt Regina și îmi place să dansez!', ar fi spus suverana, făcând deliciul întregii audiențe.

Oaspeții au spus că au fost surprinși de cuvintele Reginei și cei mai mulți chiar au reacționat: „Dumnezeule, iat-o pe Regina dansatoare!' (aluzie la melodia ABBA Dancing Queen), pentru că e greu de crezut că suverana Marii Britanii ar putea asculta în salonul ei de la Buckingham și acest gen de muzică, darmite să ți-o imaginezi unduindu-se pe ritmurile melodiilor formației suedeze. Întâmplător sau nu, performanța orchestrei regale a coincis cu lansarea comediei romantice „Mamma Mia, Here We Go Again!', care a avut recent premiera în cinematografele din lumea întreagă, film muzical ce are ca fundal unele dintre cele mai importante hituri ale formației ABBA. Cu siguranță, Regina, din spatele ferestrelor de la Palatul Buckingham, dacă nu a dansat, cel puțin a bătut ritmul din picior, când a răsunat fanfara, la schimbarea gărzii.

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton