Învață să-ți alegi corect fardul de obraz

.

Când ne alegem fardul de obraz nu e suficient doar să ne placă nuanța. Trebuie să luăm în considerare ce tip de ten avem, dar și subtonul pielii. Iată un mic ghid simplu de urmat.

[gallery ids="2437143,2437144,2437145,2437149,2437141"]

Știi deja că fardul de obraz este disponibil în mai multe variante, respectiv compact, perluțe, cremos. Poate la prima vedere forma de prezentare ține doar de marketing, dar nu e așa.

Citește și:

Piele cu subton cald? Cum îți alegi nuanța corectă de pudră bronzantă

Greșeală de machiaj: ce să eviți când aplici mascara

Blush-ul pudră compactă sau perle este potrivit pentru orice tip de ten, însă cel cremos este indicat numai tenului normal sau uscat.

E un adevărat dezastru să aplici blush cremă pe un ten uleios sau cu acnee. Iar blush-ul pudră trebuie să fie neapărat mat. Poate avea irizații strălucitoare pentru celelalte tipuri de ten, nu la gras/mixt.

Apoi, cum știi care e nuanța potrivită pentru tine? Dacă ai tenul mai alb va arăta grozav pe piele un blush în nuanțe de roz sau piersică.

Tenul mediu se potrivește cu o piersică mai închisă, tonuri inspirate de fructele de pădure sau burgundy.

Pielea închisă la culoare poate purta un blush mai aprins, în tonuri orange, sau nuanțe de cărămiziu, cafeniu, trandafiriu.

Foto: Hepta/PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton