Cum și-a refăcut viața Cristina Spătar după divorț. Locuiește în casa fostului soț: ”El vine în vizită”

 Stamen Diana
.

Cristina Spătar a trecut prin multe în viața ei, iar divorțul de tatăl copiilor săi a dărâmat-o la un moment dat. Vedeta are o carieră de succes, iar pe lângă asta are și o afacere. De multe ori, timpul pe care îl are nu-i ajunge și nu petrece atât de mult timp împreună cu cei doi copii pe cât și-ar dori.

Pentru această vară sau ce a mai rămas din ea, Cristina Spătar și-a propus să meargă la mare împreună cu cei doi copii. Micuța Aida petrece alături de mama ei în bucătărie și îi place să se joace împreună.

'În România plec în vacanță. Îmi iau copiii și mergem la mare. Apoi o să-mi văd de concerte. Am de onorat un număr de concerte și sunt foarte încântată. Împletim utilul cu plăcutul.
Cei mai dezavantajați sunt cei mici. Tot timpul ei își doresc să fiu aproape de ei, dar nu reușesc mereu. Plec dimineața și mă întorc seara și nu mai apucăm să stăm foarte mult timp împreună, dar în vacanță mi-am rezervat timp pentru ei. Aida mai stă lângă mine când mai gătesc, ne jucăm. Avem și un câine mai nou.', a declarat Cristina Spătar pentru VIVA!.

Cristina Spătar a trecut prin multe greutăți încă de la o vârstă destul de fragedă. Vedeta și-a pierdut mama pe când aceasta era foarte tânără. După moartea mamei sale, Cristina Spătar a venit în București, unde a și început o carieră în muzică.

'Copilăria mea a fost una ok. Părinții mei au fost niște oameni care ne-au oferit totul. Am avut o copilărie frumoasă. Mai rău a fost după ce a murit mama mea. Atunci am luat mai în serios cariera muzicală.', a spus vedeta.

Cristina Spătar a divorțat Alin Ionescu, însă aceasta a rămas să locuiască în casa lui împreună cu cei doi copii pe care îi au împreună. Artista nu a vrut să ne spună prea multe dacă în momentul de față are o relație sau nu, preferând să țină totul pentru ea. 'Nu prea locuim împreună, sinceră să fiu. Eu stau cu copiii, el nu mai stă acolo de mult timp. El vine în vizită… vine, pleacă. (…) Nu vreau să vorbesc despre asta.', a declarat Cristina Spătar.

Citește și: Sacrificiile pe care Cristina Spătar le face pentru a fi slabă: 'Mă cântăresc obsesiv'

FOTO: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton