Reacția Mădălinei Ghenea după ce iubitul ei cu 12 ani mai mic, Nicolo Zaniolo, a anunțat că va fi tată: "Vă spun adevărul!"

 Dumba Gabriela
.

Răsturnare de situație în cazul a ceea ce presa internațională credea că este o poveste de dragoste între Mădălina Ghenea și fotbalistul Nicolo Zaniolo. Românca a vorbit despre relația cu starul de 21 de ani de la AS Roma, la scurt timp după ce acesta a anunțat că va fi tată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nicolo Zaniolo, fotbalist la AS Roma, tocmai a aflat că fosta lui parteneră, Sara Scaperrotta, este însărcinată. Se știa că tânărul de 21 de ani a început o poveste de dragoste cu Mădălina Ghenea, însă actrița infirmă zvonurile și a postat un mesaj lung pe contul ei de Instagram în care vorbește despre această situație.

image-2020-12-21-24497548-0-madalina-ghenea-nicolo-zaniolo-instagram-1024×906-1image-2020-12-21-24497548-0-madalina-ghenea-nicolo-zaniolo-instagram-1024×906-1

Mădălina Ghenea (33 de ani) a ținut să pună punct speculațiilor lansate de presa din Italia, potrivit cărora s-ar afla într-o relație cu Nicolo Zaniolo (21 de ani) și a scris pe Instagram cum stă, de fapt, situația.

„În aceste zile, s-au spus și s-au scris multe lucruri incorecte, care au provocat multă durere și tristețe. Cred că a venit momentul să clarific această situație și să fiu transparentă, din moment ce există persoane care suferă.

Sunt o femeie care muncește din greu și care este mamă. Timp de 20 de ani am fost aruncată în niște relații pe care nu le-am avut niciodată și nu am vorbit niciodată despre ele pentru că am preferat să-i las pe oameni să facă asta, iar eu să discut despre munca mea, despre proiectele mele, despre obiective și valori.

Nu am mai fost într-o relație de câteva luni bune, am zis asta și pe social media, și în interviuri. M-am ocupat de familie, de pasiunea mea pentru artă, fotografie și cinema. Sunt mândră de cariera mea profesională, de alegerile făcute și de faptul că sunt o femeie independentă.

Am cunoscut și cunosc foarte mulți oameni, dar doar câțiva dintre aceștia devin prieteni adevărați, pentru că, înainte de a fi o persoană publică, sunt mamă. De Crăciun și Revelion am fost alături de cele mai dragi persoane din lume: mama mea și fata mea.

O întâlnire cu prieteni comuni, glume sau râsete pe rețelele de socializare nu exprimă neapărăt o relație cu cineva și nu ascunde ceva anume, nu credeți?” – a scris Mădălina Ghenea pe contul său de Instagram.

https://www.instagram.com/p/CJjx3FunXmF/

Citește și:

Alina Pușcău, adevărul despre relația cu Leonardo DiCaprio: „Ne-am cunoscut la Paris”. Când a ajuns mama actorului în România / EXCLUSIV

Adrian Păduraru, adevărul despre relația cu Teodora Mareș din filmul Declarație de dragoste: „Între noi lucrurile nu stăteau în termeni de simpatie”/ EXCLUSIV

Cove lipsește de la Vorbește Lumea! A fost testat pozitiv pentru COVID-19: cum se simte

„Nu mă simțeam pregătit să fiu tată'

Tânărul fotbalist de la AS Roma a început anul în forță: va fi tată! Mama copilului lui Zaniolo este Sara Scaperrotta, chiar fosta lui iubită.

„În primul rând, nu aș vrea ca o relație importantă pentru mine să se murdărească, mai ales într-un moment delicat al vieții mele și din cariera mea. Dar povestea cu Sara s-a terminat de ceva vreme.

Uneori am visat la o familie împreună, nu neg, dar apoi lucrurile au decurs diferit și când mi-a comunicat că e însărcinată, am fost foarte sincer și am subliniat că nu mă simțeam pregătit pentru un astfel de angajament, mai ales pentru că nu ne mai înțelegeam, dar ea a decis să continue.

O alegere pe care o respect. Chiar dacă nu mai suntem împreună, îmi voi asuma toată responsabilitatea ca tată. Cu aceasta, sper că toate zvonurile despre viața mea privată se vor sfârși și vom reveni să vorbim despre mine doar ca fotbalist', a declarat Zaniolo, citat de Gazzetta dello Sport.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton