Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei are o nouă iubită! Prima fotografie cu partenera lui

 Cica Cristina
.

Bogdan Mocanu are o nouă iubită și a postat deja prima imagine alături de partenera lui! După o relație controversată cu Andra Voloș, fostul concurent de la Puterea Dragostei pare că și-a găsit, în sfârșit, liniștea!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Totul pare să indice că Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei iubește din nou! Fostul iubit al Andrei Voloș s-a afișat la brațul unei noi iubite.

În ultima perioadă, a publicat mai multe imagini din care a reieșit că are o nouă iubită, iar acum a postat și prima fotografie alături de tânăra care i-a furat inima.

Bogdan-Mocanu-iubita-1Bogdan-Mocanu-iubita-1

Totuși, Bogdan Mocanu a ales să-i ascundă identitatea iubitei, acoperindu-i chipul cu un emoticon în story-ul postat.

Bogdan Mocanu și Andra Voloș, dragoste cu năbădăi

Bogdan Mocanu și Andra Voloș de la Puterea Dragostei au avut o relație marcată de numeroase despărțiri și împăcări. Cei doi s-au cunoscut la Puterea Dragostei și mulți pariau că relația lor va rezista și în afara concursului.

Din păcate, de multe ori au ajuns să-și fac reproșuri în public. Acum, pare să nu mai existe cale de întoarcere pentru ei, mai ales că Bogdan Mocanu deja iubește pe altcineva.

Citește și: Război între Bogdan Mocanu și Andra Volos de la Puterea dragostei. Fosta iubită i-a distrus casa:'Era murdar tot'

Citește și: Anna Lesko, în cadă cu Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei!”Urmează orgasm auditiv și vizual!”

Citește și: Scandal monstru între Bogdan Mocanu și Andra Voloș:”Nu-mi place să spăl rufele în public”

Citește și: De ce a fost fiica Anamariei Prodan operată de urgență.A suferit două intervenții într-un an!

Cine este noua iubită a lui Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei

Bogdan Mocanu a postat o fotografie în care apărea în brațele unei tinere. În dreptul imaginii a scris Fericit' și a pus inclusiv o inimioară' drept emoticon, ceea ce ar indica faptul că pe cei doi îi leagă mai mult decât o simplă prietenie.

După doar câteva minute, fostul concurent de la Puterea Dragostei a șters poza, fără vreo explicație. Cel mai probabil, cei doi vor să mizeze pe discreție.

„Cu bune cu rele, am încercat să fac din 2020 un an al progresului, ca și voi de altfel, sunt sigur! Nu sunt același care eram exact acum un an, sunt un om mai bun, sau cel puțin așa îmi place să cred. Vă doresc sănătate, progres și multă fericire tuturor', a transmis Bogdan Mocanu în noaptea dinrre ani.

Cine este prima dragoste a lui Bogdan Mocanu

De-a lungul timpului, Bogdan Mocanu s-a afișat la brațul mai multor femei, dintre care Roxana Buzoiu, Ana Lintaru și Andra Voloș. Totuși, prima sa iubire pare să fi fost o tânără cu care a avut o relație de lungă durată înainte de a pleca în Turcia.

„Miruna! Ea a fost prima mea dragoste, am fost cinci ani împreună și am iubit-o mult și ea pe mine la fel. S-a terminat, e măritată acum. Stai să audă mama ce am zis! Mama vrea și acum să mă împac cu ea. Măi mamă, e măritată, încetează',a transmis Bogdan Mocanu la emisiunea „Bărbați vs. femei cu Bianca și Mihei'. 

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton