Cum a reacționat Andra Volos de la Puterea Dragostei după ce Bogdan Mocanu s-a afișat cu noua iubită

 Oana Pantazi
.

Deși fanii lor tot mai speră, Andra Volos și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei nu mai formează un cuplu. Mai mult, recent, fostul concurent s-a afișat cu noua sa iubită… Iată care a fost prima reacție a Andrei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andra Volos și Bogdan Mocanu au fost unul dintre cele mai iubite cupluri de la Puterea Dragostei, sezonul 2, iar fanii au fost încântați, la vremea respectivă, că cei doi concurenți au rămas împreună și după povestea de dragoste care a debutat în Turcia.

Relația lor a fost însă una cu multe suișuri și coborâșuri, presărată de scandaluri și împăcări, exact când fanii lor se așteptau mai puțin. Cei doi îndrăgostiți au fost însă împreună o perioadă destul de lungă, iar între ei au rămas, se pare, multe lucruri nespuse, deoarece chiar și acum mai au câte ceva de împărțit în social media… Locul unde și-au spălat rufele murdare în public.

În timp ce Andra Volos de la Puterea Dragostei pare a fi în continuare singură – chiar dacă fanii ei au suspectat o apropiere specială între ea și Mircea Eremia -, Bogdan Mocanu a mers mai departe, cel puțin pe plan amoros, fostul concurent afișându-se recent cu o altă tânără, alături de care a petrecut și Revelionul.

Andra-Volos-Bogdan-Mocanu-2Andra-Volos-Bogdan-Mocanu-2

Andra Volos de la Puterea Dragostei, mesaj cu subînțeles

Deși, nu o dată Andra Volos a avut ieșiri destul de dure în social media – cel mai recent exemplu fiind atacul direct la Aya, care i-ar fi căzut cu tronc lui Bogdan Mocanu – de data aceasta a fost mult mai reținută. După ce fostul ei iubit s-a afișat cu o altă tânără, Andra Volos de la Puterea Dragostei a postat pe contul ei de socializare un mesaj cu subînțeles… prin care încurajează tinerele să se simtă frumoase.

Citește și: Adrian Păduraru, adevărul despre relația cu Oana Mareș din filmul Declarație de dragoste: „Între noi lucrurile nu stăteau în termeni de simpatie”/ EXCLUSIV

Citește și: De ce nu se infectează cu COVID-19 toți membrii unei familii, dacă unul este bolnav. Explicația medicilor

Citește și: Fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor se mărită. Cine este iubitul ei, cu 20 de ani mai în vârstă

Citește și: Sebastian Stan, actorul român de la Hollywood, mai îndrăgostit ca niciodată! Paparazzii i-au surprins sărutându-se pasional

Citește și: Soția lui Lucian Mîndruță s-a vaccinat anti COVID-19. Cum se simte Ioana: 'Amorțeală ușoară, febră moderată'

'Orice femeie își dorește să fie frumoasă, însă ceea ce înseamnă frumos pentru una poate fi urât pentru alta. Evident, frumusețea este un termen relativ. A fi frumoasă înseamnă să crezi că ești frumoasă. A fi frumoasă nu înseamnă doar să te îmbraci frumos sau să te fardezi bine. În primul rând, ca sa te simți frumoasă nu trebuie să te compari cu o altă femeie„, a scris Andra Volos de la Puterea Dragostei.

Compară-te pe tine cea de azi cu tine cea de ieri și, astfel, o să afli ceea ce trebuie să faci pentru a-ți descoperi frumusețea. Analizează lucrurile care te-au făcut să te simți frumoasă ieri și continuă să le faci azi. Amintește-ți că pentru a fi o persoană frumoasă trebuie să ai un suflet frumos', a mai spus Andra Volos de la Puterea Dragostei pe pagina ei de Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton