Soția lui Lucian Mîndruță s-a vaccinat anti COVID-19. Cum se simte Ioana: ”Amorțeală ușoară, febră moderată”

 Stamen Diana
.

Soția lui Lucian Mîndruță s-a vaccinat anti COVID-19 și a făcut primele declarații. Ioana Mîndruță a povestit experiența ei pe una dintre rețelele de socializare, iar reacția jurnalistului nu a întârziat să apară.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Soția lui Lucian Mîndruță, Ioana, s-a vaccinat anti COVID-19, iar anunțul a fost făcut chiar de jurnalist pe una dintre rețelele de socializare. 'Am Mîndruță vaccinată', este mesajul transmis de Lucian. Ioana Mîndruță este medic neurolog la un spital din București și a fost nevoită să facă vaccinul împotriva COVID-19.

Soția lui Lucian Mîndruță s-a vaccin anti covid-19 (1)Soția lui Lucian Mîndruță s-a vaccin anti covid-19 (1)

Soția jurnalistului a povestit cum a fost această experiență și cum s-a simțit în primele 24 de ore de la vaccinare. Ioana Mîndruță a mărturisit că nu este cu nimic diferit față de un vaccin normal. 'Totul bine, nu doare, nu se întâmplă nimic… m-am întors la gardă. Vedem în continuare!', anunța Ioana Mîndruță, medic neurolog la un spital din București, pe pagina personală de Facebook.

Citește și: Cove lipsește de la Vorbește Lumea!A fost testat pozitiv pentru COVID-19: cum se simte

Citește și: Scandal la început de an! Câți bani au luat Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu de la Vacanța Mare pentru programul de Revelion de la TVR

Citește și: Adrian Păduraru, adevărul despre relația cu Teodora Mareș din filmul Declarație de dragoste:„Între noi lucrurile nu stăteau în termeni de simpatie'/ EXCLUSIV

Citește și: Lucian Mîndruță, de urgență la spital cu probleme serioase de sănătate.Jurnalistul va fi operat: „Nu mai pot merge”

Soția lui Lucian Mîndruță s-a vaccinat anti COVID-19

Mulți au fost curioși să afle dacă au apărut reacții adverse, după ce a făcut injecția, iar Ioana i-a lămurit pe toți printr-un mesaj. Soția lui Lucian Mîndruță a mărturisit că se simte foarte bine la 24 de ore de când a primit vaccin anti COVID-19.

'La 24 de ore de la vaccinare pot spune ca am avut ceva durere la locul injectarii, amorteala usoara pe mana, febra moderata in cursul serii.

Azi nu mai am aproape nimic, poate un pic de jena la miscare in umar.
Toata experienta comparabila cu orice alte vaccinari anterioare. Rapelul peste 3 saptamani.'
, a spus soția jurnalistului.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton