De ce a fost fiica Anamariei Prodan operată de urgență. A suferit două intervenții într-un an!

 Oana Pantazi
.

La final de an, fiica Anamariei Prodan a trecut prin momente grele, după a suferit o intervenție la genunchi, a doua în decurs de câteva luni. Iată ce a declarat impresara despre starea de sănătate a fiicei sale!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anul nu s-a terminat bine pentru Sarah, fiica Anamariei Prodan, care în ultima zi a lui 2020 le-a dat fanilor ei o veste îngrijorătoare. Tânăra a postat într-un InstaStory imagini cu ea aflată pe patul de spital, cu masca de oxigen pe față, conectată la perfuzii și pregătită să intre în sala de operații.

Fiica Anamariei Prodan, din păcate, a mai suferit o intervenție chirurgicală, în urmă cu câteva luni, în urma unei accidentări petrectute în timpul unui meci de baschet. Sportiva și-a rupt atunci ligamentul, fiind operată de urgență.

8c01e3a0-4d26-489e-ad58-791015c704378c01e3a0-4d26-489e-ad58-791015c70437

Fiica Anamariei Prodan, accidentată pe terenul de baschet

După ce fiica sa a fost transportată la spital în urma celei de a doua accidentări, Anamaria Prodan a dezvăluit motivul pentru care Sarah a avut nevoie din nou de operație.

Jucătoare de baschet în echipa Universității Mississippi, Sarah s-a accidentat în timpul unui meci cu echipa Universității Sam Houston, fiind nevoie de o a doua intervenție chirurgicală.

„Și-a operat genunchiul, s-a accidentat la celălalt genunchi. Totul a decurs perfect, operația a fost foarte ok, genunchiul arată mai bine decât cel nou. Anul ăsta a venit cu multe nenorociri, sperăm să fie mai bine la anul. Acum 3 săptămâni, în timpul meciului, a sărit și și-a rupt și celălalt genunchi, exact ca prima dată. E ok, acum o să fie ambii genunchi perfecți și fata mea o să zburde', a explicat Anamaria Prodan pentru Impact.

Prima accidentare suferită de Sarah a fost una cât se poate de gravă. În timpul primului sfert al meciului dintre Ole Miss, echipa Universității Mississippi, și cea a Universității Sam Houston, o mișcare greșită i-a produs o ruptură de ligament încrucișat anterior sportivei.

Citește și: Adrian Păduraru, adevărul despre relația cu Oana Mareș din filmul Declarație de dragoste: „Între noi lucrurile nu stăteau în termeni de simpatie”/ EXCLUSIV

Citește și: De ce nu se infectează cu COVID-19 toți membrii unei familii, dacă unul este bolnav. Explicația medicilor

Citește și: Fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor se mărită. Cine este iubitul ei, cu 20 de ani mai în vârstă

Citește și: Sebastian Stan, actorul român de la Hollywood, mai îndrăgostit ca niciodată! Paparazzii i-au surprins sărutându-se pasional

„A muncit din greu”

Din păcate, cu doar câteva luni în urmă, fiica Anamariei Prodan a mai suferit o accidentare, la celălalt genunchi, atunci o mișcare greșităproducându-i lui Sarah o ruptură de ligament încrucișat anterior.

„Pe câtă bucurie aduce sportul, este o parte urâtă a sa, iar asta este dată de accidentările urâte. Inima mea e frântă pentru Sarah, având în vedere că a muncit din greu pentru a intra în rolul pe care noi l-am imaginat la ambele capete ale terenului. Ea este iubită de colegele de echipă, de staff și de comunitatea Oxford și sunt sigură nu doar că-și va reveni din asta, dar că va reveni mai puternică', mărturisea Anamaria Prodan, la prima intervenție chirurgicală a fiicei sale.

La scurt timp după operație, fiica Anamariei Prodan le-a dat fanilor ei o veste bună, transmițându-le un mesaj plin de optimism.

De unde încep din nou … Jocul de baschet mi-a fost luat din nou. Îmitrec prin cap un milion de gânduri. Sunt rănită, descurajată, frustrată, îndurerată. Dar cel mai supărată sunt pentru că nu pot juca sportul pe care îl iubesc, alături de oamenii pe care îi iubesc. …

Mă voi întoare mai puternică şi mai bună. Tuturor celor care m-aţi contactat, vă mulţumesc mult pentru cuvintele voastre drăguţe. Înseamnă mult …a scris Sarah Dumitrescu Reghecampf pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton