Reacția lui Șerban Huidu după ce a fost asociat cu Mario Iorgulescu: "Pe net toți sunt judecători și toți au dreptate"

 Oana Pantazi
.

Șerban Huidu a reacționat după ce, în mediul online, cazul lui Mario Iorgulescu a fost asociat cu al său, internauții sugerând că acesta va scăpa nepedepsit după ce a provocat un accident în urma căruia a murit un tânăr în vârstă de 24 de ani.

La scurt timp după ce Mario Iorgulescu, aflat în stare de ebrietate și sub influența substanțelor halucinogene, a ucis un tânăr de 24 de ani, tată a doi copii, în urma unui accident rutier, în timp ce conducea cu 240 de km la oră, pe Șoseaua Chitilei, în social media s-a produs o adevărată revoluție, internauții fiind convinși că tânărul va scăpa nepedepsit.

Evident, că s-a făcut imediat paralela cu un caz la fel de mediatizat la vremea respectivă, cel al lui Șerban Huidu, care, în 2011, a provocat un accident rutier în localitatea Timișul de Sus, în urma căruia trei persoane și-au pierdut viața. Atunci, vedeta TV a fost condamnată la 2 ani și 6 luni închisoare cu suspendare, iar ulterior, după ce familiile victimelor au făcut apel, în 2013, Șerban Huidu a primit 4 ani cu suspendare!

„Pentru <> drama nu contează”

Șerban Huidu s-a arătat deranjat de asocierea numelui său cu cel al lui Mario Iorgulescu, cu atât mai mult cu cât pe internet s-a viralizat un meme în care el apare alături de Mario și Gino Iorgulescu, cărora le dă asigurări că tânărul nu se va alege cu nicio zi de închisoare – „Calm, nu vă agitaţi! Eu am omorât 3 şi nu am făcut o zi de pârnaie.

Acesta, deranjat de comentariile internauților le-a dat imediat replica:

„Au început. Pe net toți sunt judecători și toți „Au dreptate”. Nu e treaba mea să comentez un accident. Atât timp cât nu se știu detalii este inutil. Condoleanţe familiei îndurerate şi aş vrea să îi rog pe cei cu păreri și alte „adevăruri absolute” să se abțină. Măcar din respect pentru ce s-a întâmplat. Pentru „moraliștii de carton” drama nu contează. Tot ce vor e să mai se mai răzbune virtual pe cei ce cred ei că sunt vinovaţi de neputința proprie”, a scris Șerban Huidu pe contul său de socializare.

Foto: Instagram, Facebook

Meme-ul care s-a viralizat pe internet.Meme-ul care s-a viralizat pe internet.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton