Ies la iveală secretele din viața lui Mario Iorgulescu! Băiatul de bani gata a avut o relație secretă cu Daniela Crudu

 Oana Popoiag
.
Daniela Crudu și Mario IorgulescuDaniela Crudu și Mario Iorgulescu

Până în noaptea fatidică în care a accidentat mortal un tânăr, Mario Iorgulescu a avut o viață lipsită de griji. Fiul președintelui LPF învârtea pe degete nu doar o avere, ci și cele mai vânate femei din showbiz. Se pare că Mario a avut o relație secretă cu nimeni alta decât Daniela Crudu.

Mario Iorgulescu se află acum în stare critică, în urma accidentului pe care l-a provocat în urmă cu o săptămînă, când mașina lui Aston Martin a pierdut controlul și a intrat într-un autoturism care circula regulamentar.

Daniela Crudu a fost iubita secretă a lui Mario Iorgulescu. Relația nu a durat

Accidentul provocat de fiul Președintelui LPF, Gino Iorgulescu, care a lovit mortal un tânăr de 24 de ani, tată a doi copii, a șocat țara. Șocul e acum dublat de furie, după ce testele au scos la iveală faptul că tânărul de bani gata consumase alcool și cocaină înainte de a urca la volan.

Se pare că viața tânărului de Dorobanți a fost până acum un lung șir de privilegii, de la mașinile la volanul cărora urca până la femeile pe care le cucerea. Cunoscut pentru relații cu multe frumuseți din showbiz, a ieșit la iveală faptul Mario a avut o relația cu nimeni alta decât Daniela Crudu, în urmă cu trei ani.

Deși cei doi ar fi încercat să păstreze relația secretă, cei doi nu au ezitat să se afișeze împreună în câteva contexte și se pare că Mario ar dus-o pe Daniela Crudu să-I cunoască părinții. Din moyive necunoscute, legătura celor doi a rămas una pasageră

E oficial: Mario Iorgulescu consumase cocaină înainte de a urca la volan

După cum a precizat Observator, probele recoltate au scos la iveală faptul că Mario Iorgulescu consumase alcool și cocaină înainte de producerea accidentului. Tânărul se deplasa pe centura Chitilei în momentul în care a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens și a izbit frontal o altă mașină, care circula regulamentar. Șoferul autoturismului lovit, Dany Vicol, tatăl unei fetițe de 7 ani și a unui băiețel de 4 luni, a murit instanteu.

Fiul lui Gino Iorgulescu a rămas conștient după impact, iar când medicii au ajuns la fața locului acesta acuza dureri în zona spatelui. Tânărul a fost transportat de urgență la spital, unde s-a descoperit că Mario avea hemoragie internă, iar între timp starea sa s-a deteriorat.

Foto: Instagram, Facebook

Citește și:

Natașa Raab, distrusă de durere după moartea soțului ei. Actrița face declarații îngrijorătoare: 'Vreau să mor și eu!'

Anca Serea le-a dat replica celor care spun că este sectantă: „Mi-aş dori să observ puţin mai multă toleranţă'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton