Răzvan Simion, gest neașteptat față de Lidia Buble. A ignorat-o complet la matinalul de la Antena 1

 Laciu Andreea
.

Lidia Buble a fost prezentă în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, acolo unde și-a lansat un nou videoclip. Cel care i-a luat interviul a fost Florin Ristei, pentru că artistul este acum cel responsabil cu acest lucru. Însă, dintr-o dată fanii au avut parte de o surpriză totală, din partea lui Răzvan Simion.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cu toate că au afirmat în mod repetat că au rămas prieteni buni după ce s-au despărțit, acum Răzvan Simion a avut o reacție cel puțin bizară. Când Lidia Buble l-a salutat pe fostul ei iubit, acesta s-a fâstâcit și chiar a ignorat-o. Nu se știe dacă a făcut acest lucru ca să evite speculațiile sau dacă sunt probleme între cei doi.

Lidia Buble a discutat cu Florin, cel căruia i-a oferit mai multe detalii despre noua ei melodie, dar și despre ceea ce se mai întâmplă în viața ei în ultima perioadă. Cu toate că nu a recunoscut oficial vreo relație după despărțirea de Răzvan Simion, s-a zvonit că artista s-ar fi îndrăgostit din nou.

de-cand-s-au-despartit-de-fapt-lidia-buble-si-razvan-simion-semnele-clare-care-arata-ca-separarea-s-a-produs-de-ceva-timp-1280×720de-cand-s-au-despartit-de-fapt-lidia-buble-si-razvan-simion-semnele-clare-care-arata-ca-separarea-s-a-produs-de-ceva-timp-1280×720

Răzvan Simion, gest bizar față de Lidia Buble

Inițial, discuția a început în mod normal, între Lidia și colegul ei de breaslă Florin Ristei. Frumoasa artistă și-a promovat noua piesă, dar și canalul ei de Youtube. Nu bănuia că urma să se întâmple un moment straniu în emisiune, după acest interviu.

„Ăsta e primul nostru interviu la emisiunea asta. Mi-am făcut canal de Youtube, am pus piesa acolo. Să apăsați pe clopoțel ca să fiți anunțați de fiecare dată când o să postez hrană pentru suflet. Când zice ridică-mă de jos, mă ia capul. În rest, am făcut bine, foarte bine', a răspuns solista.

Citește și: Lidia Buble, mesaj pentru Răzvan Simion, la un an de la despărțire:”Încă îl mai iubesc!”

Citește și: Lidia Buble, vacanță exotică în Zanzibar, alături de un bărbat celebru.Cine a însoțit-o, la 7 luni după despărțirea de Răzvan Simion

Citește și: Ce intervenție și-a făcut Lidia Buble după despărțirea de Răzvan Simion.Artista își șterge trecutul, la fel ca Bianca Drăgușanu!

Răzvan Simion și-a ignorat fosta iubită

După declarația de mai sus, Lidia Buble a observat că Răzvan stătea ferit, la distanță, pe canapea. L-a salutat, apoi Florin l-a invitat să participe la interviu. Cu toate că a încercat să se scuze cu o glumă, fanii cred că replica lui Răzvan Simion ascunde mai multe lucruri.

„Îi mulțumesc lui Răzvan. Bună!', l-a salutat Lidia Buble pe fostul partener.

„Hai, Răzvan, te invităm aici!', l-a îndemânat Ristei.

„Nu, merci, să facă el. Are și restaurant mai nou', a replicat Răzvan Simion.

Lidia Buble încă îl iubește pe Răzvan

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri cu Adevărat sau Fals, Lidia Buble a recunoscut că încă își iubește fostul partener. Însă, Lidia a ținut să precizeze fanilor că iubirea pe care o simte Răzvan Simion s-a transformat mai degrabă în una prietenească, nefiind vorba despre iubirea pasională dintre doi oameni aflați într-o relație.

‘Cu riscul de a fi mâine pe prima pagină în toate tabloidele, dar îmi asum și știți că sunt sinceră și nu am ce să ascund. Da, încă îl iubesc pe Răzvan, însă nu în modul în care poate vă imaginați voi. S-a transformat într-o prietenie, nu știu. Este o altfel de dragoste’, a declarat Lidia Buble pe contul său de Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton