Demisie neașteptată la Antena 1. Anamaria Gugu, vedeta matinalului, pleacă după 3 ani!

 Oana Pantazi
.

Încă o pierdere importantă pentru Antena 1! Prezentatoarea Observatorului Matinal de Weekend, Anamaria Gudu, s-a despărțit de postul care i-a adus consacrarea, făcând anunțul prin intermediul paginii sale de socializare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

După ce Mircea Ivan, prezentatorul Observatorului matinal, și-a anunțat plecarea de la Antena 1, iată că încă o demisie a luat pe toată lumea prin surprindere. Este vorba despre Anamaria Gudu, jurnalista care prezenta știrile de weekend și care, după 3 ani, a luat decizia de a părăsi postul Antena 1.

69414168_2852478624781439_5855788098180349952_n-169414168_2852478624781439_5855788098180349952_n-1

Anamaria Gudu, demisie după 3 ani de matinal

În ultima vreme, Anamaria Gudu a putut fi urmărită la pupitrul Observatorului Matinal de Weekend, unde prezenta știrile de una singură. Înainte însă, a putut fi urmărită la Observatorul de la ora 13, dar și la buletinul de știri de la ora 16.

Citește și: Mircea Ivan și-a dat demisia de la Antena 1! Cu ce post TV a semnat

Citește și: Cum a ajuns Răzvan Fodor să prezinte „Burlacul” și ce i s-a părut cel mai greu la filmări: „Mi-au garantat că…”/ EXCLUSIV

Citește și: Ce relație este între Zanni și Ana Porgras, la Survivor. Starlin și Jador au fost la un pas să se bată

Citește și: Primele imagini cu Majda de la Survivor în România. Cum a reacționat când și-a văzut fetița: „Mi-am dat seama…”

Știrista și-a anunțat fanii despre decizia luată prin intermediul unei postări pe contul ei de Instagram. Anamaria nu a dezvăluit încă ce urmează să facă pe viitor, însă le-a promis urmăritorilor săi că îi va surprinde cu noul său proiect.

1 Martie este, în acest an, pentru mine începutul anotimpului frumos, dar și un nou început pentru viața mea profesională. Mi-am salutat cu mult drag toți colegii, care mă sună și îmi scriu încontinuu, de ieri încoace și le mulțumesc pentru susținere și urări! Am cunoscut oameni dedicați profesiei lor, cu bun-simț, cu simțul umorului, oameni cu care am multe în comun, oameni cu care voi păstra mereu legătura, pentru ca mi-au intrat la inimă!

Vă salut și pe voi, telespectatorii, care m-ați lăudat sau criticat, uneori! Toate mesajele voastre au fost constructive și vă mulțumesc! Unde mă veți putea urmări de acum încolo vă voi anunța la momentul potrivit! Pregătesc un proiect minunat, care vă va încânta și pe voi, cu siguranță! Love, Anna', a transmis Anamaria Gudu, pe Instagram.

Cine este Anamaria Gudu

Anamaria Gudu provine Constanţa şi are în spate o carieră în televiziune de 14 ani. Jurnalista a lucrat mai mulţi ani ca reporter, iar apoi ca prezentatoare de ştiri l Neptun TV, unde a prezentat emisiunea „Reporter Special. Anamaria are doi copii – Michael, 15 ani, şi Demethria, 11 ani.

Știrista a intrat apoi în echipa Antenei 1, iar în 2018 s-a alăturat echipei Observatorului Matinal de Weekend.

„Pupitrul Observatorului mi-a dat fiori când am păşit pentru prima dată în platou, la prima probă. Pur şi simplu, m-a copleşit. Consider că trebuie să fii propulsat către notorietatea publică de valorile pe care demonstrezi că le ai, nu de simpla expunere la TV. Eu îmi doresc să aduc o schimbare mediului în care mă aflu, prin felul meu de a fi în faţa camerelor de filmat. A contat mult, recunosc, faptul că echipa m-a susţinut, de la regizor până la producători, şi, astfel, proba pe care am dat-o a fost un succes. Ştiu că am de-a face cu o echipă de profesionişti, a mărturisit Anamaria Gudu.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton