Roxana și Andrei s-au iubit în secret la Survivor: "Ne-am sărutat noaptea pe plajă"

 Dumba Gabriela
.

Toată lumea bănuia că între Roxana și Andrei de la Survivor este mai mult decât o relație de colegialitate, însă adevărul a ieșit la lumină abia după eliminarea ei din competiție. Roxana Ghiță a dezvăluit că s-a sărutat cu Andrei încă din prima săptămână petrecută în Republica Dominicană.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Roxanei i s-au aprins călcâiele după Andrei imediat ce s-au întâlnit la Survivor și nu a ezitat să recunoască faptul că se simte foarte bine în prezența lui. Însă, abia după ce a părăsit competiția a recunoscut că sentimentele lor nu au rămas doar la stadiul platonic, ci au trecut la fapte.

Andrei-Dascalu-Survivor-1-1Andrei-Dascalu-Survivor-1-1

„Am o relație foarte bună cu noul meu coleg, Andrei. Empatizez cu el pe foarte multe planuri. E o persoană care îmi aduce aminte de cum sunt prietenii, oamenii mei dragi acasă. Să împărtășesc momente și cu altcineva pe alt plan față de colegii mei e…A fost luna iubirii', a spus Roxana Ghiță pe 11 februarie, imediat după ce Andrei a intrat în concursul de la Kanal D.

„Am un feeling frumos, adică, de ce nu? Este o insulă romantică, atât zic. Sunt destul de convinsă că și Andrei mă simpatizează sau are o afinitate pentru mine. Am avut, oarecum, o chimie din prima zi, pentru că e foarte ușor să comunic cu el și lui cu mine. Se înfiripă ceva drăguț, sper eu', a completat Războinica.

Citește și: Andrei de la Survivor a recunoscut.Ce simte, de fapt, pentru Roxana Ghiță

Citește și: De ce a participat Roxana Ghiță la Survivor. Nu a făcut-o pentru bani:mama ei este angajată la Guvern

Citește și: Gabi Bădălău, scuipat de Claudia Pătrășcanu. De ce nu a putut să-și vadă copiii:„A ieșit un mare scandal’

„Ne-am pupat încă din prima săptămână!”

Roxana a părăsit Republica Dominicană după eliminarea de la Survivor, însă nu înainte de a-i spune lui Andrei să o caute când ajunge și el acasă. Ajunsă în România, Războinica a oferit mai multe detalii despre legătura dintre ei doi, în cadrul emisiunii 'Ștafetă Mixtă'.

„Ne-am pupat încă din prima săptămână! Ne-am sărutat la un moment dat pe plajă, în prima săptămână în care a ajuns. Noaptea pe plajă. Ne-am plimbat. Eram efectiv prieteni. Este pur și simplu un lucru fizic, de moment. Nu am avut o relație cu Andrei. Eu țin la el ca prieten și da, mi-a plăcut de el, dar este o chestie atât de inocentă, care nu e de viitor', a explicat Roxana Ghiță.

„Sper ca Andrei să câștige Survivor'

„Cred că mai mult Andrei mi-a urcat moralul decât Mihaela. Cu Mihaela nu am avut foarte multe conversații. Însă pe Andrei l-am simțit foarte aproape de oamenii nu care stau eu în general în România. Chiar am împărtășit foarte multe lucruri și era o persoană nouă în grup, indiferentă la bisericuțele care existau, la ce strategii se făceau.(…)Eu chiar sper ca Andrei să ajunge în finală, să câștige, de ce nu, Survivor.

Probabil s-ar fi întemeiat ceva, ideea e că din cauza problemelor mele de sănătate nu am mai putut să mă gândesc la nimic altceva decât la mine, să îmi revin. S-a risipit așa orice… Se înfiripase așa la început, dar e o persoană foarte dragă și clar o să ne mai vedem. Îl duce capul, e carismatic, doar că e puțin interiorizat în el și nu cred că este neaparat un impas că am plecat, sper să fie un moment în care să se deschidă', a mai spus Roxana Ghiță.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton