Câte kilograme a slăbit Răzvan Popescu, la 4 luni de la operația de micșorare a stomacului: „Soția lui Dan Negru e dezamăgită că...”

 Ifrim Georgiana
.

Câte kilograme a slăbit Răzvan Popescu, la 4 luni de la operația de micșorare a stomacului. Pe 17 iunie, finul lui Dan Negru a trecut printr-o intervenție medicală care l-a ajutat să slăbească un număr considerabil de kilograme. Într-un interviu recent, prezentatorul de la Radio ZU a vorbit despre schimbările care s-au produs în viața lui după operație, susținând că obictivul său este de a ajunge la o greutate „optimă'. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

După mai mulți ani de diete și exerciții fizice, Răzvan Popescu a decis să treacă printr-o operație de micșorare a stomacului. Intervenția a avut loc în luna iunie a acestui an, prezentatorul susținând că a luat această decizie la îndemnul medicilor. Tot atunci, finul lui Dan Negru a fost supus și unui tratament chirugical pentru hernie hiatală. La patru luni de la intervenția la nivelul stomacului, Răzvan Popescu a mărturisit că viața i s-a schimbat radical și că a fost nevoit să-și schimbe întreaga garderobă.

r9r9

Citește și: Răzvan Popescu de la Radio ZU a slăbit 24 de kg, după operația de micșorare a stomacului:”Senzația de foame nu mai există”

Citește și: Răzvan Popescu de la ZU intervine în scandalul momentului, generat de George Buhnici:”Unde erați când Oana Roman era batjocorită zilnic? Oana Lis a fost terfelită…”

Citește și: Cum au petrecut vedetele Ziua Națională a României și ce urări speciale au transmis:'Țara bucuriilor şi durerilor mele…'

Citește și: Lidia Buble, despre viața ei personală, după ce a fost surprinsă cu Horațiu Nicolau:„Sunt fericită și cu o doză mare iubire, atât oferită, cât și primită'

Câte kilograme a slăbit Răzvan Popescu, la 4 luni de la operația de micșorare a stomacului

La câteva luni de la operația de micșorare a stomacului, Răzvan Popescu a slăbit aproximativ 45 de kilograme. Acesta este mulțimit de rezultatele intervenției, având în vedere că nu trebuie să se mai supună dietelor chinuitoare.

„Cum s-a schimbat viața cântarului din baie, că e mult mai lejer sau cum s-au schimbat hainele, că a trebuit să schimb multe haine din garderobă. E exact cum mi-am dorit, că de aceea lupt de ani de zile cu greutatea, ba sus, ba jos.

Acum, am undeva pe la 81 kg, numai că diferența între slăbit cu o dietă și slăbit cu operație a fost că acum nu a mai fost cursa aia cu kilogramele, pentru că a ajunge la niște kilograme e doar o chestiune de timp, pentru că operația își face treaba și te ajută să nu îți mai fie foame', a susținut prezentatorul de la Radio ZU, potrivit impact.ro.

„Soția lui Dan Negru e dezamăgită'

Răzvan Popescu nu dorește să ajungă la un număr fix de kilograme, ci dorește să scadă procentul grăsimii corporale. Cât despre vizitele la Dan Negru, aceastaa povestit că soția prezentatorului este dezamăgită că

„Greutatea optimă, nu am obiectiv în kilograme, pentru că fiind operația care îți taie pofta de mâncare, te ajută să mănânci mult mai puțin, să nu îți mai fie foame. Totodată, acesta a susținut că soția lui Dan Negru este dezamăgită că mânacrea gătită de ea nu mai este savurată ca altădată.

Soția lui Dan, Codruța, gătește foarte bine, face cea mai bună pâine de casă pe care am mâncat-o vreodată, dar ea e dezamăgită acum că nu i-o mai apreciez ca înainte, nu pentru că ea nu mai e bună, ci pentru că eu nu mai pot să mănânc. Mănânc o bucățică, pot să mănânc orice, probabil că sunt cantitățile foarte mici', a adăugat acesta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton